reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie 20 dc i taki wykres niestety zaczęłam mierzyć niedawno temperaturę i sie jeszcze nie ogarniam
c33c89e2122ec615ec910770e5d78232.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moim zdaniem ciężko wiarygodnie powiedzieć kiedy przypadła owu, brakuje kilku dni do sprawdzenia jaka jest podstawowa temperatura.

Bardzo prawdopodobne, że owu była w dniu spadku temperatury, czyli w 18dc, kolejne dwa dni temperatura szybuje wyżej. Co jest charakterystyczne dla drugiej części cyklu. Co także potwierdzają testy owulacyjne. Trzymam kciuki! :)

reklama
Witam niedzielnie, mnie apka wywaliła z forum kompletnie i nie pozwala sie zalogować. Któraś tez ma problem?
Nie wiem nawet jak przez stronę dodać zdjecie zeby wam pokazac

Emsi u mnie też niewiele objawów, tylko mega bolące piersi i senność (ale też są dni koedy wcale jej nie odczuwam). No i chce mi się więcej jest i nie wszystko mi smakuje.

To chyba akurat powinnyśmy się cieszyć ze taką dobrą formę mamy, co?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się cieszę bardzo [emoji3] tylko czasem jakoś tak mnie coś postraszy wewnętrznie, ze może za dobrze [emoji39]
Modliłam się o dobra ciąże wiec oby tak zostało do końca daj Boże [emoji120]

Witam niedzielnie, mnie apka wywaliła z forum kompletnie i nie pozwala sie zalogować. Któraś tez ma problem?
Nie wiem nawet jak przez stronę dodać zdjecie zeby wam pokazac

Ja tez tak miałam ale jest już ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.u mnie tak zimno ze masakra.okropnie!!
Dziś nie miałam czasu się odezwać bo przyjechała siostra z dziećmi.przywiozła swojskie wino i napiłyśmy sie;)
Powiem wam ze nie wiem co się ze mną dzieje od wczoraj ale coś jest nie tak.wczoraj cały dzień jakby mnie choroba brała.zimno bol głowy i senność.dziś myślał ze lepiej ale mam od rana takie buchy gorąca.co jakiś czas gorąco poty oblewaja A zaraz zimno.okropne to.nie wiem czy to przez tarczyce czy co.na dniach test zrobię i zobaczę co tam wyjdzie.
Kurczę jutro juz znowu poniedziałek.miłego wieczorku.
Witam Nowa staraczke.powodzenia

Jeszcze coś czy któraś z was miala krwawienie po stosunku?u mnie pierwszy raz w życiu tak miałam??myślicie że to coś poważnego?

Hej dziewczyny.u mnie tak zimno ze masakra.okropnie!!
Dziś nie miałam czasu się odezwać bo przyjechała siostra z dziećmi.przywiozła swojskie wino i napiłyśmy sie;)
Powiem wam ze nie wiem co się ze mną dzieje od wczoraj ale coś jest nie tak.wczoraj cały dzień jakby mnie choroba brała.zimno bol głowy i senność.dziś myślał ze lepiej ale mam od rana takie buchy gorąca.co jakiś czas gorąco poty oblewaja A zaraz zimno.okropne to.nie wiem czy to przez tarczyce czy co.na dniach test zrobię i zobaczę co tam wyjdzie.
Kurczę jutro juz znowu poniedziałek.miłego wieczorku.
Witam Nowa staraczke.powodzenia

Jeszcze coś czy któraś z was miala krwawienie po stosunku?u mnie pierwszy raz w życiu tak miałam??myślicie że to coś poważnego?
O to miło się po winku zrobiło , co do krwawienia to zależy jakie to krwawienie i czy jednorazowe. Mój gin zawsze pyta o takie rzeczy. Także dobrze to przy kontroli powiedzieć.
U mnie teraz też zimno, ale w południe było ładnie. W bluzie chodziłam.

reklama
Jak dzwoniłam do szpitala to kazali mi mieć przy sobie tylko wynik cytologii i crp w normie...a w normie nie jest ;)

A moze powtórz crp jutro. Moze bedzie w normie, skoro tak niewiele było podwyższone... i wtedy bedzie bez stresów.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry