reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie 20 dc i taki wykres niestety zaczęłam mierzyć niedawno temperaturę i sie jeszcze nie ogarniam
c33c89e2122ec615ec910770e5d78232.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moim zdaniem ciężko wiarygodnie powiedzieć kiedy przypadła owu, brakuje kilku dni do sprawdzenia jaka jest podstawowa temperatura.

Bardzo prawdopodobne, że owu była w dniu spadku temperatury, czyli w 18dc, kolejne dwa dni temperatura szybuje wyżej. Co jest charakterystyczne dla drugiej części cyklu. Co także potwierdzają testy owulacyjne. Trzymam kciuki! :)

reklama
Witam niedzielnie, mnie apka wywaliła z forum kompletnie i nie pozwala sie zalogować. Któraś tez ma problem?
Nie wiem nawet jak przez stronę dodać zdjecie zeby wam pokazac

Emsi u mnie też niewiele objawów, tylko mega bolące piersi i senność (ale też są dni koedy wcale jej nie odczuwam). No i chce mi się więcej jest i nie wszystko mi smakuje.

To chyba akurat powinnyśmy się cieszyć ze taką dobrą formę mamy, co?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się cieszę bardzo [emoji3] tylko czasem jakoś tak mnie coś postraszy wewnętrznie, ze może za dobrze [emoji39]
Modliłam się o dobra ciąże wiec oby tak zostało do końca daj Boże [emoji120]

Witam niedzielnie, mnie apka wywaliła z forum kompletnie i nie pozwala sie zalogować. Któraś tez ma problem?
Nie wiem nawet jak przez stronę dodać zdjecie zeby wam pokazac

Ja tez tak miałam ale jest już ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.u mnie tak zimno ze masakra.okropnie!!
Dziś nie miałam czasu się odezwać bo przyjechała siostra z dziećmi.przywiozła swojskie wino i napiłyśmy sie;)
Powiem wam ze nie wiem co się ze mną dzieje od wczoraj ale coś jest nie tak.wczoraj cały dzień jakby mnie choroba brała.zimno bol głowy i senność.dziś myślał ze lepiej ale mam od rana takie buchy gorąca.co jakiś czas gorąco poty oblewaja A zaraz zimno.okropne to.nie wiem czy to przez tarczyce czy co.na dniach test zrobię i zobaczę co tam wyjdzie.
Kurczę jutro juz znowu poniedziałek.miłego wieczorku.
Witam Nowa staraczke.powodzenia

Jeszcze coś czy któraś z was miala krwawienie po stosunku?u mnie pierwszy raz w życiu tak miałam??myślicie że to coś poważnego?

Hej dziewczyny.u mnie tak zimno ze masakra.okropnie!!
Dziś nie miałam czasu się odezwać bo przyjechała siostra z dziećmi.przywiozła swojskie wino i napiłyśmy sie;)
Powiem wam ze nie wiem co się ze mną dzieje od wczoraj ale coś jest nie tak.wczoraj cały dzień jakby mnie choroba brała.zimno bol głowy i senność.dziś myślał ze lepiej ale mam od rana takie buchy gorąca.co jakiś czas gorąco poty oblewaja A zaraz zimno.okropne to.nie wiem czy to przez tarczyce czy co.na dniach test zrobię i zobaczę co tam wyjdzie.
Kurczę jutro juz znowu poniedziałek.miłego wieczorku.
Witam Nowa staraczke.powodzenia

Jeszcze coś czy któraś z was miala krwawienie po stosunku?u mnie pierwszy raz w życiu tak miałam??myślicie że to coś poważnego?
O to miło się po winku zrobiło , co do krwawienia to zależy jakie to krwawienie i czy jednorazowe. Mój gin zawsze pyta o takie rzeczy. Także dobrze to przy kontroli powiedzieć.
U mnie teraz też zimno, ale w południe było ładnie. W bluzie chodziłam.

reklama
Jak dzwoniłam do szpitala to kazali mi mieć przy sobie tylko wynik cytologii i crp w normie...a w normie nie jest ;)

A moze powtórz crp jutro. Moze bedzie w normie, skoro tak niewiele było podwyższone... i wtedy bedzie bez stresów.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry