reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No to dziewczynki milego,słonecznego,bezstresowego popoludnia życzę ....
@marc mam przeczucie ze juz noedlugo pochwalisz nam się dwiema kreseczkami &&&&& ale poki co nie zapeszam jeszcze tylko tydz i sie okaże :happy:
:happy2: niech kwiecień rozpocznie się radośnie dla nas wszystkich starajacych sie i testyjacych w kwietniu

No to dziewczynki milego,słonecznego,bezstresowego popoludnia życzę ....
@marc mam przeczucie ze juz noedlugo pochwalisz nam się dwiema kreseczkami &&&&& ale poki co nie zapeszam jeszcze tylko tydz i sie okaże :happy:
:happy2: niech kwiecień rozpocznie się radośnie dla nas wszystkich starajacych sie i testyjacych w kwietniu

Hehehe dokładnie nie ma co zapeszać :-) ;-* :-*

@Spark powiedz mi kochana masz jakieś objawy ... bo ja nic praktycznie. W pierwszej ciąży tez nie było tragedii ale zapachy, zmęczenie dokuczaly strasznie a teraz jest zupełnie inaczej ... i tak się zastanawiam [emoji848]
A wiem, ze u Ciebie tez szału objawowego nie było. A jak teraz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :)

Tak bardzo nieśmiało ale chciałabym się do Was przyłączyć, chociaż widzę że już tutaj zwarta grupa to mam nadzieję że mnie przygarniecie do swojego grona.

Kilka słów o mnie: Mam 32 lata - no dobra za dwa dni 33 ;P , mam już jedno szczęście i bardzo chciałabym postarać się o kolejne. Pierwszy raz w ciąży byłam w 2010 roku ale niestety poroniłam, później cała ciąża w strachu i oto mam zdrowego syna. Minęło już sporo czasu i myślę że to ostatni dzwonek na taką decyzję więc próbujemy :)
Witaj ;) życzę Tobie powodzenia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark powiedz mi kochana masz jakieś objawy ... bo ja nic praktycznie. W pierwszej ciąży tez nie było tragedii ale zapachy, zmęczenie dokuczaly strasznie a teraz jest zupełnie inaczej ... i tak się zastanawiam [emoji848]
A wiem, ze u Ciebie tez szału objawowego nie było. A jak teraz ?

Emsi u mnie też niewiele objawów, tylko mega bolące piersi i senność (ale też są dni koedy wcale jej nie odczuwam). No i chce mi się więcej jest i nie wszystko mi smakuje.

To chyba akurat powinnyśmy się cieszyć ze taką dobrą formę mamy, co?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 20 dc i taki wykres niestety zaczęłam mierzyć niedawno temperaturę i sie jeszcze nie ogarniam
c33c89e2122ec615ec910770e5d78232.jpg

reklama
Do góry