reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bardzo mi przykro dziewczyny, że tego doświadczacie, na szczęście nie wiem jak to jest, ale straszny smutek bije z Waszych wypowiedzi i mam nadzieję, że żadnej już to nie spotka.

Co do toksoplazmozy to zagrożeniem jest pierwsze zarażenie i to ono jest groźne w ciąży. O ile kobieta toksoplazmozy nie przebyła to oczywiście trzeba uważać, ale od kota nie tak łatwo się zarazić zachowując podstawowe zasady higieny. Nikt chyba nie grzebie w kuwecie gołymi rękami, a później idzie jeść. Tak jak napisała @Lanvin łatwiej się zarazić nie myjąc dokładnie warzyw i owoców. Tak samo można się zarazić pijąc kranówkę. Jak słyszę, że ktoś pyta co zrobisz z kotami jak będziesz w ciąży (a mam dwa) to mnie szlag trafia.

Dla własnego spokoju warto się przebadać, bo jak są już przeciwciała to nie trzeba się stresować :)
Swoją drogą boskie te Wasze zwierzaki!
Masz racje bo ja wczoraj bylam.na badaniach a ze mam przeciwciala.wiec pobrania na.toxo mi nie zrobili i na rozyczke i cos tam jesCze tez nie.

A co do kotow to moja teściowa ma, nie dotykalam kota ale samym przebywaniem z nim nie zarazilam sie

eoc973pftscitkc0.png

reklama
Staramy się z przerwami od lipca w listopadzie się udało zobaczyć dwie kreski ale to chyba była biochemiczna no i niedawno nakrylam męża jak wyleguje się w gorącej wodzie wrzatek prawie czytalam ze takie gorące kąpiele nie są wskazane a on ze prawie zawsze w takiej się kąpie i ze sobie cos wymyslam.:frown:oj juz odechciewa mi się wszyskiego
Myślę że gorące kąpiele mają wpływ na plemniki. Mój np laptopa trzyma na kolanach tyle razy uwagę mu zwracałam i nic. A jakieś badania robiliście?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe :-D dobrze, ze działam :-D
Tylko tego donga nie wiem czy brać dalej ? Hmmm :)

Aa a np jak teraz musiałaby wyglądać temperatura mniej więcej na poziomie takim ?
Bo swoją niska mam w tym cyklu :-)

Gdyby coś zaskoczyło hehrhrhr :-D
W tym cyklu wogole sie niczym nie przejmuje :-) mierze ta tempke, ale bez spiny :-)
Mi.sie wydaje ze chyba teraz bedzie owu....
Pokaz jutro tez wykresik to obczaimy :)

eoc973pftscitkc0.png

Dzisiaj będę działać tez :-)

reklama
Do góry