Spark
Fanka BB :)
Miałam często po owu, w ciąży niee, lekarz od razu zapisał bo nnie chciał ryzykować po tak długich staraniachA miałaś progesteron wcześniej badany?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam często po owu, w ciąży niee, lekarz od razu zapisał bo nnie chciał ryzykować po tak długich staraniachA miałaś progesteron wcześniej badany?
Millo ma być na czczo...Auslanderka tak? Kurde to nie wiem teraz.. a dupka tez mam w domu.Moze powinnam brac? Cholera wie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest Twoje niedopatrzenie! To lekarz powinien wiedzieć, a nie Ty!Nie wiem zależy kiedy się pojawi okres... tak bardzo boli że to moje niedopatrzenie...
Ha, czyli tak po prostu jest nie pamiętam, żeby się kiedyś skarżyła na coś, chciałabym mieć takie mega pozytywne nastawienieEj to prawda! Wiesz, że to samo myślę o @MartaBarbaraWeronika ? Taka kochana, pozytywna osóbka, aż uśmiechać się chce jak pisze
Znajdź jakiegoś porządnego gina, żebyś miała pewność. To powinno być tak, że to gin Cię kieruje na badania i wie co może zagrażać, Ty nie powinnaś sobie tym głowy zawracać...To teraz po pierwszej miesiączce wezmę wolne po owulacji przyjadę do Polski się zbadam i będę brać.
No tylko ja po owu raz miałam ok, innym razem trochę za niski, także dlatego lekarz mimo wszysstko lutke przepisałTo teraz po pierwszej miesiączce wezmę wolne po owulacji przyjadę do Polski się zbadam i będę brać.
Hehe co lekarz to inna teoria. Mi robił często po południu badania. Ale nie wiem może się nie zna..[emoji20] echh lekarze.Millo ma być na czczo...
Zbaadaj jutro
Z tymi lekarzami to tragedia czasem... ja miałam progesteron wiele razy badany u innych lekarzy i za każdym razem miałam być na czczo...Hehe co lekarz to inna teoria. Mi robił często po południu badania. Ale nie wiem może się nie zna..[emoji20] echh lekarze.
Ja odwrotnie[emoji23] , tzn nie musiałam. Do badania np. prolaktyny musiałam. Ale nigdy do progesteronu. Szkoda gadać...Z tymi lekarzami to tragedia czasem... ja miałam progesteron wiele razy badany u innych lekarzy i za każdym razem miałam być na czczo...