reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ty kochana to jak takie słońce jesteś :) codziennie z rana coś miłego napiszesz, aż się człowiekowi uśmiech na buzi pojawia :)

A jak sytuacja u Ciebie? Kiedy owu? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ej to prawda! Wiesz, że to samo myślę o @MartaBarbaraWeronika ? Taka kochana, pozytywna osóbka, aż uśmiechać się chce jak pisze :)

reklama
Kurde ja ostatnio mialam puste jajo..a czy progesteron moge po sniadaniu zbadac?Nie znam się wybaczcie.To bym poleciala zrobic dzis.Tylko ze biore castagnusa ktory ma podnosic progesteron wlasnie..czy to bedzie wiarygodne badanie wtedy mimo tego?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz po śniadaniu. Też brałam castangusa, on jest naturalny więc jak podnosi to tylko ten Twój naturalny. Jakbyś brała duphaston to wtedy badanie byłoby bezsensowne.
Nie wiem zależy kiedy się pojawi okres... tak bardzo boli że to moje niedopatrzenie...
Przestań tak myśleć! Nie widziałaś, nie wiesz też czy to to było powodem...
Skup się na przyszłości[emoji123]

reklama
Do góry