reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja już nie ogarniam mojego cyklu. Chyba mi ten pęcherzyk nie pękł albo drugie jajo rośnie bo tak mnie boli jajnik, że aż mi dokucza. Siedzieć nie mogę :/

Tez o tym myslalam ale miesiąc temu właśnie tydzień wczesniej dostalam a tak prawie zawsze punkt co 28 dni. Oj tak bym chciała żeby się udało ale jakoś brak mi nadziei

reklama
Witam, czy mogę do Was dołączyć? Już wariuje sama ze swoimi myślami. Z Wami będzie mi raźniej. Często Was czytam. Mam na imię Ania 32 lata. Staram się o pierwsze dziecko. W październiku poroniłam. Zaczęłam starać się od razu, czyli od listopada. Minął 5 cykl starań. Teraz mam 18 dzień cyklu, owulacja była 13 dnia. W tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę, użyłam żelu conceive i badałam szyjke. Pierwszy raz od poronienia czułam śluz płodny. Wiąże z tym cyklem ogromne nadzieję :)

Do góry