marc
Fanka BB :)
11 dpo...
Coś z tego bedzie :-)
Ps. Tempke jak sie mierzy po @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11 dpo...
Tescik?
11 dpo...
Hej
@Spark @Lanvin Ach Ci faceci..... Życzę abyście doszły do porozumienia ze swoimi połówkami. Może to chwilowy kryzys. Przesilenie wiosenne itd Mój też od paru dni chodzi naburmuszony i się o wszystko wścieka. Tak jakbym ja mu coś złego zrobiła Trochę się uśmiechnął jak złożyłam mu dziś życzenia wraz z jego ulubioną czekoladą z okazji dnia mężczyzny
@kotek87 Przykro mi a tak się fajnie zapowiadało to zaczynamy razem nowy cykl
@Lanvin wydaję mi się że u Ciebie coś jest na rzeczy Temperatura wysoko, mdłości ...no no no A dziś jak temperatura? Proszę o zmianę w tabelce 6 cs następna @ 15.04 .
U mnie właśnie dziś się @ rozkręciła cykl trwał 46 dni !! wykończą mnie te cykle Przypomnijcie dziewczyny Donga bierzemy od już małego krwawienia do owulacji, rano i wieczorem po jednej tabletce? Dobrze pamiętam?
U nas dziś ponury dzień Pada i zimno brrrr..... Gdzie ta wiosna !!??
Mimo wszystko dziś jest piąteczek i życzę dziewczyny miłego dnia
I co teraz? Planujesz?Teraz już gratuluje zostało mi mnóstwo testów owu i dziś z ciekawości sinknelam kreski LH pojawił się natychmiast szybciej, niż kontrolna. I była dwa razy grubsza, niż kontrolna
Super prezent na dzień mężczyzn
Synek [emoji170] 2014
Ooooo a co tu się dzieje? Jednak chyba trafiliscie :-) albo jesteś przeziebiona
11 dpo...
No widzisz! Kiedy miał dokładnie, jak długo?Miał gorączkę w styczniu, ale to u tak jest masakra bo to raptem tysiące, wczoraj cały dzień przeryczalam i nie wiem co mam robić. Wszystko legło w jednej chwili
Haha, No widzisz , biegiem po test!!
11 dpo...
Ja mierzyłam od 6dc, ale będę wcześniej gdzieś od 4-5 dc jak będą tylko plamienia Ty już zaczęłaś?Coś z tego bedzie :-)
Ps. Tempke jak sie mierzy po @?
Poczekam do poniedziałku... Ta temperatura daje mi złudną nadzieję, pewnie jutro spadnie...to musiałoby być zarządzenie losu, że byłabym w ciąży z ostatnim seksem tydzień przed @ [emoji14]Tescik?
Temperatura prawdę Ci powieDonga zaczęłam brać juz pod koniec teraz @ lekkie plamienia i będę brać tak jak @Spark pisala 2 dni po owu lub 1 jeszcze zobaczę jak to teraz bedzie wyglądać .... i czy zauważę u Siebie owu... bo z tym rożnie bywa, a ja juz nie wiem w sumie kiedy ona jest ....
Przeziębiona nie jestem...może stresOoooo a co tu się dzieje? Jednak chyba trafiliscie :-) albo jesteś przeziebiona
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mierz temperature to raz a dwa moze bedziesz czula bole jajec [emoji1]Donga zaczęłam brać juz pod koniec teraz @ lekkie plamienia i będę brać tak jak @Spark pisala 2 dni po owu lub 1 jeszcze zobaczę jak to teraz bedzie wyglądać .... i czy zauważę u Siebie owu... bo z tym rożnie bywa, a ja juz nie wiem w sumie kiedy ona jest ....