Spark
Fanka BB :)
On całe szczęście pracuje na nocki tylko ! Miałam spokójSparki a nocka w jednym łóżku była?? Czy go pogonilas??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On całe szczęście pracuje na nocki tylko ! Miałam spokójSparki a nocka w jednym łóżku była?? Czy go pogonilas??
Jelitowki [emoji16]A mnie coś niedawno zmuliło i od razu do toalety biegłam. Zwymiotowałam, ale nie bardzo miałam czym, a i tak spędziłam tam z 15 minut... Jeszcze mi jakiejś jelitówki brakowało :/
![]()
U mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje![]()
![]()
Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
Temperatura dziś w górę dość mocno z 36.8 do 36.91.![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje![]()
![]()
Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
Temperatura dziś w górę dość mocno z 36.8 do 36.91.![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To jutro! :-)O kurka jeszcze dzień chłopa..muszę iść mu coś kupić bo jak wypatrzy na jakimś Facebooku ze to dziś to mi zaraz da..haha
Robię jutro w terminie @No jest cieńpo cichu gratuluję
Zrób jakiś płytkowy- na pewno będzie ciemniejsza
Temperatura również imponująca
![]()