reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A mnie coś niedawno zmuliło i od razu do toalety biegłam. Zwymiotowałam, ale nie bardzo miałam czym, a i tak spędziłam tam z 15 minut... Jeszcze mi jakiejś jelitówki brakowało :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
Jelitowki [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Generalnie to z chłopem źle bez chłopa jeszcze gorzej. Czasem jedno słowo nie takie i awantura gotowa. Mój już od wczoraj zaczyna temat źebyśmy w sobotę synka zostawili z jego mamuśką i gdzieś poszli a ja tej baby tak niecierpie że mam mdłości na samą myśl ale jak z nim nie pójde to bedzie znowu tydzien focha wrrr

Hej :)

@Spark @Lanvin Ach Ci faceci..... Życzę abyście doszły do porozumienia ze swoimi połówkami. Może to chwilowy kryzys. Przesilenie wiosenne itd :p Mój też od paru dni chodzi naburmuszony i się o wszystko wścieka. Tak jakbym ja mu coś złego zrobiła :) Trochę się uśmiechnął jak złożyłam mu dziś życzenia wraz z jego ulubioną czekoladą z okazji dnia mężczyzny :p:p

@kotek87 Przykro mi :( a tak się fajnie zapowiadało :( to zaczynamy razem nowy cykl :)

@Lanvin wydaję mi się że u Ciebie coś jest na rzeczy:p Temperatura wysoko, mdłości ...no no no :) A dziś jak temperatura? Proszę o zmianę w tabelce 6 cs następna @ 15.04 .

U mnie właśnie dziś się @ rozkręciła :( cykl trwał 46 dni !! wykończą mnie te cykle :p Przypomnijcie dziewczyny Donga bierzemy od już małego krwawienia do owulacji, rano i wieczorem po jednej tabletce? Dobrze pamiętam?

U nas dziś ponury dzień:( Pada i zimno brrrr..... Gdzie ta wiosna !!??
Mimo wszystko dziś jest piąteczek i życzę dziewczyny miłego dnia :)

U mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje ;)
1489127613-aaaaaa.jpeg

Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
Temperatura dziś w górę dość mocno z 36.8 do 36.91.
1489127717-aaaaaa.png

No jest cień :) po cichu gratuluję :) Zrób jakiś płytkowy- na pewno będzie ciemniejsza :) Temperatura również imponująca :)

U mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje ;)
1489127613-aaaaaa.jpeg

Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
Temperatura dziś w górę dość mocno z 36.8 do 36.91.
1489127717-aaaaaa.png

Kup Ty jakies normalne testy :)

reklama
Do góry