reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Laski, u mnie znowu tempka podskoczyła, dzisiaj 9dpo, a tempka 37,02. Nie powinna się trzymać mniej więcej na jednym poziomie? Niżej wykres:

1488957821-aaaaaa.png

Tak poza tym, mam taki pms... Wczoraj wieczorem się poryczałam. M sobie ze mnie żartował, a ja się zdenerwowałam i się popłakałam. Dzisiaj rano to samo, ogarniałam się w łazience, a M przyszedł umyć głowę i śpiewał. Poprosiłam go, żeby przestał, bo potrzebuje chwilę ciszy, a on dalej śpiewał, bo "lubi mnie denerwować, bo ja się wtedy tak słodko śmieje"...A ja od razu w złość i oczy mi się zaraz przeszkliły. Jezu....mogłaby już ta @ przyjść, bo zachowuje się jak nawiedzona :|

qdkkj44j6bi2vbec.png
Temperatura ładnie idzie do góry [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ! Wszystkiego dobrego ! Dla oczekujących - pozytywnego testu, dla działających - dużo seksu ! [emoji16]
Czekam na te testy wasze i czekam.. [emoji849][emoji3]
Lanvin, ja miałam tak mierząc w ustach ze do 23 dc temperatura była na poziomie 36,77 a pózniej skakała do 37 wiec może u Ciebie podobnie [emoji6] chociaż takie objawy u ciebie ciążowe [emoji6] Ja wczoraj miałam taki dzień ze wściekła byłam na M i syna.. wkurzało mnie wszystko..
U mnie dopiero 2 lub 3 dni po.. nie wiem dokładnie bo w tym cyklu temperatury nie mierze.. ale pobolewają mnie jajniki praktycznie od poniedziałku i zaczynam się martwić czy aby te moje jajca pękły albo zrobiły się torbiele [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Laski, u mnie znowu tempka podskoczyła, dzisiaj 9dpo, a tempka 37,02. Nie powinna się trzymać mniej więcej na jednym poziomie? Niżej wykres:

1488957821-aaaaaa.png

Tak poza tym, mam taki pms... Wczoraj wieczorem się poryczałam. M sobie ze mnie żartował, a ja się zdenerwowałam i się popłakałam. Dzisiaj rano to samo, ogarniałam się w łazience, a M przyszedł umyć głowę i śpiewał. Poprosiłam go, żeby przestał, bo potrzebuje chwilę ciszy, a on dalej śpiewał, bo "lubi mnie denerwować, bo ja się wtedy tak słodko śmieje"...A ja od razu w złość i oczy mi się zaraz przeszkliły. Jezu....mogłaby już ta @ przyjść, bo zachowuje się jak nawiedzona :|

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nie chcę nic mówić, ale u mnie też był taki skok, i jak to się skończyło, no jak...? :D

@Spark popieram, też czekam dzisiaj na jakieś kreseczki :D

@Carmen24 dziękuję czy ja wiem czy krzywe normalne chyba:p

Wiecie jaka kolejka masakra... :( myslalam ze jak tak wcześnie przyjade to szybko załatwię sprawe a tu jest horror tyle ludzi... mam nadzieję że zdążę przyjechać do domu i cos zjeść bo później muszę jechać do pracy .
Takie jakies krzywe mi.sie.wydaly jakby lekko pochylone.w.lewo [emoji14][emoji14][emoji14]
Ale to nie ważne, najważniejsze ze są [emoji106]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ! Wszystkiego dobrego ! Dla oczekujących - pozytywnego testu, dla działających - dużo seksu ! [emoji16]
Lanvin, ja miałam tak mierząc w ustach ze do 23 dc temperatura była na poziomie 36,77 a pózniej skakała do 37 wiec może u Ciebie podobnie [emoji6] chociaż takie objawy u ciebie ciążowe [emoji6] Ja wczoraj miałam taki dzień ze wściekła byłam na M i syna.. wkurzało mnie wszystko..
U mnie dopiero 2 lub 3 dni po.. nie wiem dokładnie bo w tym cyklu temperatury nie mierze.. ale pobolewają mnie jajniki praktycznie od poniedziałku i zaczynam się martwić czy aby te moje jajca pękły albo zrobiły się torbiele [emoji27]

Żadnych torbieli na pewno nie ma, nie swiruj :* trzymam kciuki, by się udało :)

Nie chcę nic mówić, ale u mnie też był taki skok, i jak to się skończyło, no jak...? :D
Zaraz na fb znajdę...weź mnie nie stresuj, bo byłam przekonana, że nic z tego, cholera wydaje mi się, że ostatni raz kochalismy się tydzień przed owu, niemożliwe, żebym nie zaznaczyła na wykresie...tak mi się wydaje :| weźcie, bo jeszcze w niepokalane poczęcie uwierzę i znowu moja głowa będzie w ciąży :|

qdkkj44j6bi2vbec.png

No kobietki WSZYSTKIEGO NAJ w naszym dniu :-) U mnie żadnego szału i konkretnej odpowiedzi. Temperatura lekko w górę do 36.82. Zrobiłam dwa testy : owu i ciążowy :-) bo mam dużo toco mi tam i tak muszę wykorzystać i więcej ich nie kupie ( allegro) bo na owulacje pokazaly ledwo cień. Wrzucam zdjęcia. Nie będę podpisywać bo widać czy LH czy BCHG :-)
1488959665-aaaaaa.jpeg
1488959682-aaaaaa.jpeg
1488959692-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1488957821-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ee ee to chyba nue objawy na @ co?

reklama

U mnie to samo. Dalej brzuch boli, owu była sb Nd także też dopiero 3dpo i chyba pęcherzyk nie pękł. , szyjka krótka zamknięta więc szału nie ma. Chyba zaczne temperaturę mierzyć.

Do góry