reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Laski, u mnie znowu tempka podskoczyła, dzisiaj 9dpo, a tempka 37,02. Nie powinna się trzymać mniej więcej na jednym poziomie? Niżej wykres:

1488957821-aaaaaa.png

Tak poza tym, mam taki pms... Wczoraj wieczorem się poryczałam. M sobie ze mnie żartował, a ja się zdenerwowałam i się popłakałam. Dzisiaj rano to samo, ogarniałam się w łazience, a M przyszedł umyć głowę i śpiewał. Poprosiłam go, żeby przestał, bo potrzebuje chwilę ciszy, a on dalej śpiewał, bo "lubi mnie denerwować, bo ja się wtedy tak słodko śmieje"...A ja od razu w złość i oczy mi się zaraz przeszkliły. Jezu....mogłaby już ta @ przyjść, bo zachowuje się jak nawiedzona :|

qdkkj44j6bi2vbec.png
Temperatura ładnie idzie do góry [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ! Wszystkiego dobrego ! Dla oczekujących - pozytywnego testu, dla działających - dużo seksu ! [emoji16]
Czekam na te testy wasze i czekam.. [emoji849][emoji3]
Lanvin, ja miałam tak mierząc w ustach ze do 23 dc temperatura była na poziomie 36,77 a pózniej skakała do 37 wiec może u Ciebie podobnie [emoji6] chociaż takie objawy u ciebie ciążowe [emoji6] Ja wczoraj miałam taki dzień ze wściekła byłam na M i syna.. wkurzało mnie wszystko..
U mnie dopiero 2 lub 3 dni po.. nie wiem dokładnie bo w tym cyklu temperatury nie mierze.. ale pobolewają mnie jajniki praktycznie od poniedziałku i zaczynam się martwić czy aby te moje jajca pękły albo zrobiły się torbiele [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Laski, u mnie znowu tempka podskoczyła, dzisiaj 9dpo, a tempka 37,02. Nie powinna się trzymać mniej więcej na jednym poziomie? Niżej wykres:

1488957821-aaaaaa.png

Tak poza tym, mam taki pms... Wczoraj wieczorem się poryczałam. M sobie ze mnie żartował, a ja się zdenerwowałam i się popłakałam. Dzisiaj rano to samo, ogarniałam się w łazience, a M przyszedł umyć głowę i śpiewał. Poprosiłam go, żeby przestał, bo potrzebuje chwilę ciszy, a on dalej śpiewał, bo "lubi mnie denerwować, bo ja się wtedy tak słodko śmieje"...A ja od razu w złość i oczy mi się zaraz przeszkliły. Jezu....mogłaby już ta @ przyjść, bo zachowuje się jak nawiedzona :|

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nie chcę nic mówić, ale u mnie też był taki skok, i jak to się skończyło, no jak...? :D

@Spark popieram, też czekam dzisiaj na jakieś kreseczki :D

@Carmen24 dziękuję czy ja wiem czy krzywe normalne chyba:p

Wiecie jaka kolejka masakra... :( myslalam ze jak tak wcześnie przyjade to szybko załatwię sprawe a tu jest horror tyle ludzi... mam nadzieję że zdążę przyjechać do domu i cos zjeść bo później muszę jechać do pracy .
Takie jakies krzywe mi.sie.wydaly jakby lekko pochylone.w.lewo [emoji14][emoji14][emoji14]
Ale to nie ważne, najważniejsze ze są [emoji106]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ! Wszystkiego dobrego ! Dla oczekujących - pozytywnego testu, dla działających - dużo seksu ! [emoji16]
Lanvin, ja miałam tak mierząc w ustach ze do 23 dc temperatura była na poziomie 36,77 a pózniej skakała do 37 wiec może u Ciebie podobnie [emoji6] chociaż takie objawy u ciebie ciążowe [emoji6] Ja wczoraj miałam taki dzień ze wściekła byłam na M i syna.. wkurzało mnie wszystko..
U mnie dopiero 2 lub 3 dni po.. nie wiem dokładnie bo w tym cyklu temperatury nie mierze.. ale pobolewają mnie jajniki praktycznie od poniedziałku i zaczynam się martwić czy aby te moje jajca pękły albo zrobiły się torbiele [emoji27]

Żadnych torbieli na pewno nie ma, nie swiruj :* trzymam kciuki, by się udało :)

Nie chcę nic mówić, ale u mnie też był taki skok, i jak to się skończyło, no jak...? :D
Zaraz na fb znajdę...weź mnie nie stresuj, bo byłam przekonana, że nic z tego, cholera wydaje mi się, że ostatni raz kochalismy się tydzień przed owu, niemożliwe, żebym nie zaznaczyła na wykresie...tak mi się wydaje :| weźcie, bo jeszcze w niepokalane poczęcie uwierzę i znowu moja głowa będzie w ciąży :|

qdkkj44j6bi2vbec.png

No kobietki WSZYSTKIEGO NAJ w naszym dniu :-) U mnie żadnego szału i konkretnej odpowiedzi. Temperatura lekko w górę do 36.82. Zrobiłam dwa testy : owu i ciążowy :-) bo mam dużo toco mi tam i tak muszę wykorzystać i więcej ich nie kupie ( allegro) bo na owulacje pokazaly ledwo cień. Wrzucam zdjęcia. Nie będę podpisywać bo widać czy LH czy BCHG :-)
1488959665-aaaaaa.jpeg
1488959682-aaaaaa.jpeg
1488959692-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1488957821-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ee ee to chyba nue objawy na @ co?

reklama

U mnie to samo. Dalej brzuch boli, owu była sb Nd także też dopiero 3dpo i chyba pęcherzyk nie pękł. , szyjka krótka zamknięta więc szału nie ma. Chyba zaczne temperaturę mierzyć.

Do góry