reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak na dobrą sprawę to nie mam pojęcia bo ostatnie cykle trwały równo po 26 dni.
W tym cyklu owu była później więc pewnie i @ będzie później licząc fl 11 dni to @ powinna przyjść 09.03 ale czy ta owu była na pewno w 17 dc to tez nie wiadomo...
jeżeli temp. nie będzie spadać to najwcześniej zatestuję w sobotę to będzie 31 dc.

minim fl powinna trwać chyba 10-11 dni
A jak temperatura u Ciebie? U mnie na wczorajszym poziomie 36.8

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja z rana ..... :-)
U mnie super sloneczna pogoda w ogrodku juz wychodzą mi krokusy wiosna idzie do nas dużymi krokami :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
&&&& trzymam za wszystkie testujace na dniach @Antonia2016 za twoj jutrzejszy test przedewszystkim mialabys chyba najwspanialszy prezent na dzien kobiet jaki zrobilby ci twoj ukochany :-) :)i do ktorego ty bys sie przyczynila :-p
Jesli chodzi o mnie to czuje się tak jakos zwyczajnie moze powiedziec ze prawie jak na @ brzuszek pobolewa więc nie wiadomo czy w ogóle zdążę jutro z testem i czy przez kolejny juz drugi miesiac nie beda sobie lezec w szufladce :-) no nic bedzie co ma być ... ja to z tych ktore porażkę przyjmuja na klate wiec jakos to będzie heheh
Status staraczki tez wcale nie jest taki zły o ile miesci sie w normie :happy::happy2::-D u mnie poki co jak przypałeta sie ta wredna @@@ bedzie dopiero 4cs takze ni ma jeszcze az tak źle jak juz przekrocze 10 to pewnie moja cierpliwość zacznie byc mniej spostrzegana ....
Milego dnia dziewczynki .....:-)
MartaBarbaraWeronika :-) nie wiem czy będę jutro testować[emoji5] tydzień temu wszystkie były chętne na testowaniu w dzień kobiet a teraz się wykruszaja :-) chyba zaczekam, termin @ na sobotę

Witam się i ja z rana ..... :-)
U mnie super sloneczna pogoda w ogrodku juz wychodzą mi krokusy wiosna idzie do nas dużymi krokami :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
&&&& trzymam za wszystkie testujace na dniach @Antonia2016 za twoj jutrzejszy test przedewszystkim mialabys chyba najwspanialszy prezent na dzien kobiet jaki zrobilby ci twoj ukochany :-) :)i do ktorego ty bys sie przyczynila :-p
Jesli chodzi o mnie to czuje się tak jakos zwyczajnie moze powiedziec ze prawie jak na @ brzuszek pobolewa więc nie wiadomo czy w ogóle zdążę jutro z testem i czy przez kolejny juz drugi miesiac nie beda sobie lezec w szufladce :-) no nic bedzie co ma być ... ja to z tych ktore porażkę przyjmuja na klate wiec jakos to będzie heheh
Status staraczki tez wcale nie jest taki zły o ile miesci sie w normie :happy::happy2::-D u mnie poki co jak przypałeta sie ta wredna @@@ bedzie dopiero 4cs takze ni ma jeszcze az tak źle jak juz przekrocze 10 to pewnie moja cierpliwość zacznie byc mniej spostrzegana ....
Milego dnia dziewczynki .....:-)
A Ty testujesz jutro??? :-) może razem?

@Docia1975 nie poddawaj się! Frustracja i zwątpienie w każdej dziedzinie życia to przykra sprawa. Robiłaś badania ? Masz kogoś sensownego, który cię prowadzi ? Wdech i do boju:)

@Agatusia1 nie strasz, ostatnia wizyta u ginekologa 2 miesiące temu i wszystko było idealnie. Sam ginekolog mówił, że dla mnie i organizmu to idealny moment na ciąże, a jest świetny. Wyleczył mnie z nawracających infekcji grzybicznych, kiedy nikt inny nie potrafił. Pewnie miał wpływ na nasza decyzję:p

@Docia1975 nie poddawaj się! Frustracja i zwątpienie w każdej dziedzinie życia to przykra sprawa. Robiłaś badania ? Masz kogoś sensownego, który cię prowadzi ? Wdech i do boju:)

@Agatusia1 nie strasz, ostatnia wizyta u ginekologa 2 miesiące temu i wszystko było idealnie. Sam ginekolog mówił, że dla mnie i organizmu to idealny moment na ciąże, a jest świetny. Wyleczył mnie z nawracających infekcji grzybicznych, kiedy nikt inny nie potrafił. Pewnie miał wpływ na nasza decyzję:p
Jak Cie wyleczyl?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana, każda z nas ma chwile załamania. Wierzę, że w końcu Wam się uda i będziesz kolejny raz cudowną mamusią :* tule :)

Mówisz? My się nie zgadzamy na żadne ubezpieczenia, bo podwyższają raty i to sporo, a i tak nic mi to nie da i się nie opłaca, ale i tak raczej zdecydujemy się na ten Raiffeisen, chyba że za 3 tygodnie inny bank da nam lepszą ofertę :)

Który dziś dc masz? Daj znać jak tam jajca się mają :)

Zacznij, to naprawdę pomaga ;) dzięki temu już po jednym cyklu łatwiej mi obserwować swoje ciało i sygnały jakie daje. Nagle wszystko okazało się sensowne [emoji14]

Mój wykres:

1488873659-aaaaaa.png

Rozumiem :) czyli jeśli była w 17, to dziś masz 10 dpo? Czyli ładnie rośnie zamiast spadać, a pokaż wykres z poprzedniego cyklu :)

@MartaBarbaraWeronika, podoba mi się Twoje podejście :) trzymam kciuki, żebyś jednak jednak mogła skorzystać z tego testu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

My nie mieliśmy wyjścia, moja mama brała ten kredyt bo my przecież z takimi umowami nie mieliśmy zdolności żadnej, a że ona mieszka na stałe za granicą to i kredyt w euro trzeba było wziąć więc tylko deutshe nam zostało, ale co się nagimnastykowalismy to nasze. Oprocentowanie i raty ok, ale te wszystkie ubezpieczenia dodatkowe i papierologia to o kant dupy rozbić. Zwłaszcza, że ja się nie nadaje do załatwiania takich spraw bo nic nie rozumiem, a podobno "grzeje się jak czajnik" i jestem wtedy dla wszystkich niemiła-jakies oszczerstwa to są [emoji12][emoji12]

Dziś 13dc, ovia mi zwariowała i twierdzi, że już po dniach plodnych jestem, ale wczorajszy i przedwczorajszy test owulacyjny negatywny więc coś kłamie ta apka [emoji6] poza tym gdzie przy moim pcos owu przed 14dc hah

Kochana, każda z nas ma chwile załamania. Wierzę, że w końcu Wam się uda i będziesz kolejny raz cudowną mamusią :* tule :)

Mówisz? My się nie zgadzamy na żadne ubezpieczenia, bo podwyższają raty i to sporo, a i tak nic mi to nie da i się nie opłaca, ale i tak raczej zdecydujemy się na ten Raiffeisen, chyba że za 3 tygodnie inny bank da nam lepszą ofertę :)

Który dziś dc masz? Daj znać jak tam jajca się mają :)

Zacznij, to naprawdę pomaga ;) dzięki temu już po jednym cyklu łatwiej mi obserwować swoje ciało i sygnały jakie daje. Nagle wszystko okazało się sensowne [emoji14]

Mój wykres:

1488873659-aaaaaa.png

Rozumiem :) czyli jeśli była w 17, to dziś masz 10 dpo? Czyli ładnie rośnie zamiast spadać, a pokaż wykres z poprzedniego cyklu :)

@MartaBarbaraWeronika, podoba mi się Twoje podejście :) trzymam kciuki, żebyś jednak jednak mogła skorzystać z tego testu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
[/QUOT
U ciebie tez super ta temp :) oby została w górze :)
teoretycznie dziś 10 dpo

na poprzednim wykresie mysle ze owu była w 14-15 dc a nie tak jak wyznaczyło ovufreiend
upload_2017-3-7_9-33-26.png

Antonia jak temp. dziś u Ciebie rośnie czy spada?

MartaBarbaraWeronika, Antonia trzymam kciuki za jutrzejszy test &&&&

Załączniki

• upload_2017-3-7_9-33-26.png
    upload_2017-3-7_9-33-26.png
    125,6 KB · Wyświetleń: 301
reklama
Do góry