reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak na dobrą sprawę to nie mam pojęcia bo ostatnie cykle trwały równo po 26 dni.
W tym cyklu owu była później więc pewnie i @ będzie później licząc fl 11 dni to @ powinna przyjść 09.03 ale czy ta owu była na pewno w 17 dc to tez nie wiadomo...
jeżeli temp. nie będzie spadać to najwcześniej zatestuję w sobotę to będzie 31 dc.

minim fl powinna trwać chyba 10-11 dni
A jak temperatura u Ciebie? U mnie na wczorajszym poziomie 36.8

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja z rana ..... :-)
U mnie super sloneczna pogoda w ogrodku juz wychodzą mi krokusy wiosna idzie do nas dużymi krokami :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
&&&& trzymam za wszystkie testujace na dniach @Antonia2016 za twoj jutrzejszy test przedewszystkim mialabys chyba najwspanialszy prezent na dzien kobiet jaki zrobilby ci twoj ukochany :-) :)i do ktorego ty bys sie przyczynila :-p
Jesli chodzi o mnie to czuje się tak jakos zwyczajnie moze powiedziec ze prawie jak na @ brzuszek pobolewa więc nie wiadomo czy w ogóle zdążę jutro z testem i czy przez kolejny juz drugi miesiac nie beda sobie lezec w szufladce :-) no nic bedzie co ma być ... ja to z tych ktore porażkę przyjmuja na klate wiec jakos to będzie heheh
Status staraczki tez wcale nie jest taki zły o ile miesci sie w normie :happy::happy2::-D u mnie poki co jak przypałeta sie ta wredna @@@ bedzie dopiero 4cs takze ni ma jeszcze az tak źle jak juz przekrocze 10 to pewnie moja cierpliwość zacznie byc mniej spostrzegana ....
Milego dnia dziewczynki .....:-)
MartaBarbaraWeronika :-) nie wiem czy będę jutro testować[emoji5] tydzień temu wszystkie były chętne na testowaniu w dzień kobiet a teraz się wykruszaja :-) chyba zaczekam, termin @ na sobotę

Witam się i ja z rana ..... :-)
U mnie super sloneczna pogoda w ogrodku juz wychodzą mi krokusy wiosna idzie do nas dużymi krokami :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
&&&& trzymam za wszystkie testujace na dniach @Antonia2016 za twoj jutrzejszy test przedewszystkim mialabys chyba najwspanialszy prezent na dzien kobiet jaki zrobilby ci twoj ukochany :-) :)i do ktorego ty bys sie przyczynila :-p
Jesli chodzi o mnie to czuje się tak jakos zwyczajnie moze powiedziec ze prawie jak na @ brzuszek pobolewa więc nie wiadomo czy w ogóle zdążę jutro z testem i czy przez kolejny juz drugi miesiac nie beda sobie lezec w szufladce :-) no nic bedzie co ma być ... ja to z tych ktore porażkę przyjmuja na klate wiec jakos to będzie heheh
Status staraczki tez wcale nie jest taki zły o ile miesci sie w normie :happy::happy2::-D u mnie poki co jak przypałeta sie ta wredna @@@ bedzie dopiero 4cs takze ni ma jeszcze az tak źle jak juz przekrocze 10 to pewnie moja cierpliwość zacznie byc mniej spostrzegana ....
Milego dnia dziewczynki .....:-)
A Ty testujesz jutro??? :-) może razem?

@Docia1975 nie poddawaj się! Frustracja i zwątpienie w każdej dziedzinie życia to przykra sprawa. Robiłaś badania ? Masz kogoś sensownego, który cię prowadzi ? Wdech i do boju:)

@Agatusia1 nie strasz, ostatnia wizyta u ginekologa 2 miesiące temu i wszystko było idealnie. Sam ginekolog mówił, że dla mnie i organizmu to idealny moment na ciąże, a jest świetny. Wyleczył mnie z nawracających infekcji grzybicznych, kiedy nikt inny nie potrafił. Pewnie miał wpływ na nasza decyzję:p

@Docia1975 nie poddawaj się! Frustracja i zwątpienie w każdej dziedzinie życia to przykra sprawa. Robiłaś badania ? Masz kogoś sensownego, który cię prowadzi ? Wdech i do boju:)

@Agatusia1 nie strasz, ostatnia wizyta u ginekologa 2 miesiące temu i wszystko było idealnie. Sam ginekolog mówił, że dla mnie i organizmu to idealny moment na ciąże, a jest świetny. Wyleczył mnie z nawracających infekcji grzybicznych, kiedy nikt inny nie potrafił. Pewnie miał wpływ na nasza decyzję:p
Jak Cie wyleczyl?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana, każda z nas ma chwile załamania. Wierzę, że w końcu Wam się uda i będziesz kolejny raz cudowną mamusią :* tule :)

Mówisz? My się nie zgadzamy na żadne ubezpieczenia, bo podwyższają raty i to sporo, a i tak nic mi to nie da i się nie opłaca, ale i tak raczej zdecydujemy się na ten Raiffeisen, chyba że za 3 tygodnie inny bank da nam lepszą ofertę :)

Który dziś dc masz? Daj znać jak tam jajca się mają :)

Zacznij, to naprawdę pomaga ;) dzięki temu już po jednym cyklu łatwiej mi obserwować swoje ciało i sygnały jakie daje. Nagle wszystko okazało się sensowne [emoji14]

Mój wykres:

1488873659-aaaaaa.png

Rozumiem :) czyli jeśli była w 17, to dziś masz 10 dpo? Czyli ładnie rośnie zamiast spadać, a pokaż wykres z poprzedniego cyklu :)

@MartaBarbaraWeronika, podoba mi się Twoje podejście :) trzymam kciuki, żebyś jednak jednak mogła skorzystać z tego testu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

My nie mieliśmy wyjścia, moja mama brała ten kredyt bo my przecież z takimi umowami nie mieliśmy zdolności żadnej, a że ona mieszka na stałe za granicą to i kredyt w euro trzeba było wziąć więc tylko deutshe nam zostało, ale co się nagimnastykowalismy to nasze. Oprocentowanie i raty ok, ale te wszystkie ubezpieczenia dodatkowe i papierologia to o kant dupy rozbić. Zwłaszcza, że ja się nie nadaje do załatwiania takich spraw bo nic nie rozumiem, a podobno "grzeje się jak czajnik" i jestem wtedy dla wszystkich niemiła-jakies oszczerstwa to są [emoji12][emoji12]

Dziś 13dc, ovia mi zwariowała i twierdzi, że już po dniach plodnych jestem, ale wczorajszy i przedwczorajszy test owulacyjny negatywny więc coś kłamie ta apka [emoji6] poza tym gdzie przy moim pcos owu przed 14dc hah

Kochana, każda z nas ma chwile załamania. Wierzę, że w końcu Wam się uda i będziesz kolejny raz cudowną mamusią :* tule :)

Mówisz? My się nie zgadzamy na żadne ubezpieczenia, bo podwyższają raty i to sporo, a i tak nic mi to nie da i się nie opłaca, ale i tak raczej zdecydujemy się na ten Raiffeisen, chyba że za 3 tygodnie inny bank da nam lepszą ofertę :)

Który dziś dc masz? Daj znać jak tam jajca się mają :)

Zacznij, to naprawdę pomaga ;) dzięki temu już po jednym cyklu łatwiej mi obserwować swoje ciało i sygnały jakie daje. Nagle wszystko okazało się sensowne [emoji14]

Mój wykres:

1488873659-aaaaaa.png

Rozumiem :) czyli jeśli była w 17, to dziś masz 10 dpo? Czyli ładnie rośnie zamiast spadać, a pokaż wykres z poprzedniego cyklu :)

@MartaBarbaraWeronika, podoba mi się Twoje podejście :) trzymam kciuki, żebyś jednak jednak mogła skorzystać z tego testu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
[/QUOT
U ciebie tez super ta temp :) oby została w górze :)
teoretycznie dziś 10 dpo

na poprzednim wykresie mysle ze owu była w 14-15 dc a nie tak jak wyznaczyło ovufreiend
upload_2017-3-7_9-33-26.png

Antonia jak temp. dziś u Ciebie rośnie czy spada?

MartaBarbaraWeronika, Antonia trzymam kciuki za jutrzejszy test &&&&

Załączniki

• upload_2017-3-7_9-33-26.png
    upload_2017-3-7_9-33-26.png
    125,6 KB · Wyświetleń: 298
reklama
Do góry