reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przepraszam was dziewczyny ale zlapalam doła.cieszę się z waszych kreseczek bardzo bo jesteście mi bliskie ale ja mam dość.ten cykl odpuszczam i moze nastepny.muszę tsh poprawić bo pewnie przez to się nie udaje.jestem zmęczona ciągłym myśleniem o ciąży.muszę oderwać się choćby na chwile.życzę wam powodzenia!!! Czasem coś napiszę, pogratuluje.dzieki dziewczyny.trzymajcie się.wierzę że wam się uda!!!buzki

reklama
Przepraszam was dziewczyny ale zlapalam doła.cieszę się z waszych kreseczek bardzo bo jesteście mi bliskie ale ja mam dość.ten cykl odpuszczam i moze nastepny.muszę tsh poprawić bo pewnie przez to się nie udaje.jestem zmęczona ciągłym myśleniem o ciąży.muszę oderwać się choćby na chwile.życzę wam powodzenia!!! Czasem coś napiszę, pogratuluje.dzieki dziewczyny.trzymajcie się.wierzę że wam się uda!!!buzki
Odpocznij, przemyśl, podejmij wyzwanie i wracaj! Ja tak zrobiłam i ten tydzień bez bb był ciężki, ale dał kopa do działania. A co będzie dalej, czas pokaże :) Powiem Ci w sekrecie, że kreseczki cieszą, ale też bardzo bolą, że to nie moje :(

Emsi jest tam kreseczka, na pewno [emoji16]
Gratulacje [emoji8]
Nawet w negatywie przerobiłam [emoji12]
c150f11d1a6422a1d3357f46394770ab.jpg

Odpocznij... Ale nie zapomnij wrócić:)

Gratuluję dziewczynom, które tak pięknie zasypały dziś forum kreseczkami:) Ciepło myślę o tych, które nadal czekają i o tych, które odpuszczają na pewien czas. Czasem trzeba odczekać.
U mnie dziś 24 dc, brak plamienia, które występowało o tej porze w poprzednich cyklach, tempka podwyższona. Ale nie chcę się nastawiać, bo jednocześnie jestem jakaś taka nabombiona, jakbym wodę zatrzymywała w organizmie, a czasem tak mam przed @. Zobaczymy.

reklama
Do góry