reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Katia no wlasnie.. Ciemnaaa
Dziewczyny czemu ta krecha taka mocna?? Przeciez wam takie cienie wychodza..
Może podwójne szczescie[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Jaka dzisiaj pozutywnaa energia bije z forum, aż miło czytać [emoji7]
Gratuluję kreseczek dziewczyny, takie krechy to ja codziennie mogę oglądać [emoji1]

Paraplu, usiądzcie na spokojnie, przeliczcie wszystko, może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, najpierw jakaś siatka albo właśnie drewniane osłony? A bobas się pojawi, spokojne mycha, takie niespodziewajki wychodzą najczęściej w takich momentach [emoji11] wiem że dacie radę, nieważne jak się wszystko potoczy!

Sylwaq, kuźde, takich kresek to ja dawno nie widziałam, chyba że na testach owu [emoji1]

StorAnia! O matko, taka energia od ciebie bije ze aż mi się gęba usmiechnela! [emoji16] grunt ze masz plan, energię, skoro wróciłas do żywych po tym załamaniu, zrób wszystko, zeby nie pluć sobie w brodę! Korzystaj z energii! Ja trzymam kciuki! A z takim podejsciem i z głową lepiej, maluch się zjawi lada chwila! [emoji11]

Shaggy, coś mi się wydaje że to plamienie to wcale nie poronienie [emoji16] zasuwaj do lekarza!

Ness, a u ciebie jak sytuacja, jak się czujesz?

Dorcia, i wiadomo coś więcej z tymi badaniami? Rozwiązalo się coś?

Emsi, sikaj nie marudz [emoji1]

Witam się z nowymi dziewczynami, powodzenia i owocnych bzykanek [emoji16]

Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale skleroza, so... [emoji14] u mnie nudy, karmazynowy przypływ nie odpuszcza [emoji23]
A jakoś żyję niunia ... :) Tylko weny do pisania brak.
A Jak Ty tam żabcia ?

Jaka dzisiaj pozutywnaa energia bije z forum, aż miło czytać [emoji7]
Gratuluję kreseczek dziewczyny, takie krechy to ja codziennie mogę oglądać [emoji1]

Paraplu, usiądzcie na spokojnie, przeliczcie wszystko, może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, najpierw jakaś siatka albo właśnie drewniane osłony? A bobas się pojawi, spokojne mycha, takie niespodziewajki wychodzą najczęściej w takich momentach [emoji11] wiem że dacie radę, nieważne jak się wszystko potoczy!

Sylwaq, kuźde, takich kresek to ja dawno nie widziałam, chyba że na testach owu [emoji1]

StorAnia! O matko, taka energia od ciebie bije ze aż mi się gęba usmiechnela! [emoji16] grunt ze masz plan, energię, skoro wróciłas do żywych po tym załamaniu, zrób wszystko, zeby nie pluć sobie w brodę! Korzystaj z energii! Ja trzymam kciuki! A z takim podejsciem i z głową lepiej, maluch się zjawi lada chwila! [emoji11]

Shaggy, coś mi się wydaje że to plamienie to wcale nie poronienie [emoji16] zasuwaj do lekarza!

Ness, a u ciebie jak sytuacja, jak się czujesz?

Dorcia, i wiadomo coś więcej z tymi badaniami? Rozwiązalo się coś?

Emsi, sikaj nie marudz [emoji1]

Witam się z nowymi dziewczynami, powodzenia i owocnych bzykanek [emoji16]

Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale skleroza, so... [emoji14] u mnie nudy, karmazynowy przypływ nie odpuszcza [emoji23]
Zobaczę jutro wynik bety i będzie jasne. A w przyszłym tygodniu pomaszeruje do lekarza. obiecuję:)

A jakoś żyję niunia ... :) Tylko weny do pisania brak.
A Jak Ty tam żabcia ?
[emoji11] a mi minął dół, jakoś ten cykl dał mi psychicznie w kość a myślałam ze taka twarda sztuka ze mnie [emoji6] szukam pozytywów, jak w tym cyklu się uda to będą fajne święta wielkanocne [emoji16] a poza tym urodziny w piątek, B obiecał mi tort z tatara więc chociaż nażre się surowizny [emoji23]
A ty kiedy znowu do gina idziesz mycha? Mam nadzieję ze humor ci się szybko poprawi, na tyle ile może... [emoji11]

reklama
Super[emoji5] Cieszę się że podniosła cie na duchu. A co do hsg ma rację, co to da ze tony leków w ciebie wcisnie jak jajowody będą niedrozne. Mam wrażenie ze w końcu znalazłaś lekarza który odpowiednio się tobą zaopiekuje[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png
Oby :) ale jest przesympatyczna i od razu grzebała w kuciambie i gniotła bimbasy :D A moje znajome takie zachwycone młodym... może dlatego, że im się udało? :)

Do góry