reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Katia no wlasnie.. Ciemnaaa
Dziewczyny czemu ta krecha taka mocna?? Przeciez wam takie cienie wychodza..
Może podwójne szczescie[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Jaka dzisiaj pozutywnaa energia bije z forum, aż miło czytać [emoji7]
Gratuluję kreseczek dziewczyny, takie krechy to ja codziennie mogę oglądać [emoji1]

Paraplu, usiądzcie na spokojnie, przeliczcie wszystko, może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, najpierw jakaś siatka albo właśnie drewniane osłony? A bobas się pojawi, spokojne mycha, takie niespodziewajki wychodzą najczęściej w takich momentach [emoji11] wiem że dacie radę, nieważne jak się wszystko potoczy!

Sylwaq, kuźde, takich kresek to ja dawno nie widziałam, chyba że na testach owu [emoji1]

StorAnia! O matko, taka energia od ciebie bije ze aż mi się gęba usmiechnela! [emoji16] grunt ze masz plan, energię, skoro wróciłas do żywych po tym załamaniu, zrób wszystko, zeby nie pluć sobie w brodę! Korzystaj z energii! Ja trzymam kciuki! A z takim podejsciem i z głową lepiej, maluch się zjawi lada chwila! [emoji11]

Shaggy, coś mi się wydaje że to plamienie to wcale nie poronienie [emoji16] zasuwaj do lekarza!

Ness, a u ciebie jak sytuacja, jak się czujesz?

Dorcia, i wiadomo coś więcej z tymi badaniami? Rozwiązalo się coś?

Emsi, sikaj nie marudz [emoji1]

Witam się z nowymi dziewczynami, powodzenia i owocnych bzykanek [emoji16]

Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale skleroza, so... [emoji14] u mnie nudy, karmazynowy przypływ nie odpuszcza [emoji23]
A jakoś żyję niunia ... :) Tylko weny do pisania brak.
A Jak Ty tam żabcia ?

Jaka dzisiaj pozutywnaa energia bije z forum, aż miło czytać [emoji7]
Gratuluję kreseczek dziewczyny, takie krechy to ja codziennie mogę oglądać [emoji1]

Paraplu, usiądzcie na spokojnie, przeliczcie wszystko, może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, najpierw jakaś siatka albo właśnie drewniane osłony? A bobas się pojawi, spokojne mycha, takie niespodziewajki wychodzą najczęściej w takich momentach [emoji11] wiem że dacie radę, nieważne jak się wszystko potoczy!

Sylwaq, kuźde, takich kresek to ja dawno nie widziałam, chyba że na testach owu [emoji1]

StorAnia! O matko, taka energia od ciebie bije ze aż mi się gęba usmiechnela! [emoji16] grunt ze masz plan, energię, skoro wróciłas do żywych po tym załamaniu, zrób wszystko, zeby nie pluć sobie w brodę! Korzystaj z energii! Ja trzymam kciuki! A z takim podejsciem i z głową lepiej, maluch się zjawi lada chwila! [emoji11]

Shaggy, coś mi się wydaje że to plamienie to wcale nie poronienie [emoji16] zasuwaj do lekarza!

Ness, a u ciebie jak sytuacja, jak się czujesz?

Dorcia, i wiadomo coś więcej z tymi badaniami? Rozwiązalo się coś?

Emsi, sikaj nie marudz [emoji1]

Witam się z nowymi dziewczynami, powodzenia i owocnych bzykanek [emoji16]

Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale skleroza, so... [emoji14] u mnie nudy, karmazynowy przypływ nie odpuszcza [emoji23]
Zobaczę jutro wynik bety i będzie jasne. A w przyszłym tygodniu pomaszeruje do lekarza. obiecuję:)

A jakoś żyję niunia ... :) Tylko weny do pisania brak.
A Jak Ty tam żabcia ?
[emoji11] a mi minął dół, jakoś ten cykl dał mi psychicznie w kość a myślałam ze taka twarda sztuka ze mnie [emoji6] szukam pozytywów, jak w tym cyklu się uda to będą fajne święta wielkanocne [emoji16] a poza tym urodziny w piątek, B obiecał mi tort z tatara więc chociaż nażre się surowizny [emoji23]
A ty kiedy znowu do gina idziesz mycha? Mam nadzieję ze humor ci się szybko poprawi, na tyle ile może... [emoji11]

reklama
Super[emoji5] Cieszę się że podniosła cie na duchu. A co do hsg ma rację, co to da ze tony leków w ciebie wcisnie jak jajowody będą niedrozne. Mam wrażenie ze w końcu znalazłaś lekarza który odpowiednio się tobą zaopiekuje[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png
Oby :) ale jest przesympatyczna i od razu grzebała w kuciambie i gniotła bimbasy :D A moje znajome takie zachwycone młodym... może dlatego, że im się udało? :)

Do góry