reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale wy dziś dziewczyny szalejecie hehe kreski kreski goniąmój mały zasnął i przyszalałam dziś z mężem a teraz się martwię czy dobrze zrobiłam bo w piątek mam gina i cytologie ehh

reklama
Jaka dzisiaj pozutywnaa energia bije z forum, aż miło czytać [emoji7]
Gratuluję kreseczek dziewczyny, takie krechy to ja codziennie mogę oglądać [emoji1]

Paraplu, usiądzcie na spokojnie, przeliczcie wszystko, może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, najpierw jakaś siatka albo właśnie drewniane osłony? A bobas się pojawi, spokojne mycha, takie niespodziewajki wychodzą najczęściej w takich momentach [emoji11] wiem że dacie radę, nieważne jak się wszystko potoczy!

Sylwaq, kuźde, takich kresek to ja dawno nie widziałam, chyba że na testach owu [emoji1]

StorAnia! O matko, taka energia od ciebie bije ze aż mi się gęba usmiechnela! [emoji16] grunt ze masz plan, energię, skoro wróciłas do żywych po tym załamaniu, zrób wszystko, zeby nie pluć sobie w brodę! Korzystaj z energii! Ja trzymam kciuki! A z takim podejsciem i z głową lepiej, maluch się zjawi lada chwila! [emoji11]

Shaggy, coś mi się wydaje że to plamienie to wcale nie poronienie [emoji16] zasuwaj do lekarza!

Ness, a u ciebie jak sytuacja, jak się czujesz?

Dorcia, i wiadomo coś więcej z tymi badaniami? Rozwiązalo się coś?

Emsi, sikaj nie marudz [emoji1]

Witam się z nowymi dziewczynami, powodzenia i owocnych bzykanek [emoji16]

Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale skleroza, so... [emoji14] u mnie nudy, karmazynowy przypływ nie odpuszcza [emoji23]
Dziękuję za wasze wsparcie!!! :) co będzie to będzie, ale dzisiaj lody i ciasteczka a od jutra znowu dieta i pilnowanie ;) trzeba walczyć od początku!
Maleńka jesteś wielka :) :*

Kochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ...
IMG_1615.JPG

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_1615.JPG
    IMG_1615.JPG
    43,1 KB · Wyświetleń: 400
Kochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ... Zobacz załącznik 797264

Ja tu widzę drugą kreskę ! :D

dziewczyny gratuluje pozytywnych kreseczek!!!!super!!jakie mocne te krechy!!
ja jutro termin okresu ale i tak wiem że dostanę okres.jak nie dostane jutro to zrobię test:)
shaggy trzymam kciuki za bete:)
Emsi ja widzę cień!!

Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ... Zobacz załącznik 797264

a czy tam jest cien? bo ja coś widzę i mam nadzieję że wy tez

[emoji11] a mi minął dół, jakoś ten cykl dał mi psychicznie w kość a myślałam ze taka twarda sztuka ze mnie [emoji6] szukam pozytywów, jak w tym cyklu się uda to będą fajne święta wielkanocne [emoji16] a poza tym urodziny w piątek, B obiecał mi tort z tatara więc chociaż nażre się surowizny [emoji23]
A ty kiedy znowu do gina idziesz mycha? Mam nadzieję ze humor ci się szybko poprawi, na tyle ile może... [emoji11]
Tort z tatara ?! :o Pierwsze słyszę ...ale już zazdaszczam ...uwielbiam tatara ...oh bym zjadła. A które Ty urodziny niunia świętujesz ?:) Będę Ci musiała podesłać jakiegoś naguśkiego Amadeusza czy Aresa Boga seksu i płodności z kwiatami :) Mój kurde to raczej Quasimodo :D
Odnośnie cykli straconych, to wiem jak to jest ... ale uwierz mi, że ciągle pod górkę mieć nie możemy i musi się w końcu udać bo to do ''uja pana niepodobne'' by ciągle wiatr w oczy wiał. Najważniejsze to się nie poddawać ...wiem, że ciężko. Ale nikt nie powiedział, że my staraczki mamy łatwo, bo ciągle coś wypada nie tak. Cycki do przodu i jedziemy dalej ...
Ja do gina za miesiąc dopiero ...28 marca.Na chwilę obecną jestem jeszcze w miarę spokojna, ale za 2 tygodnie to dostanę zajoba. I to jest najgorsze ...bo człowiek tyle czeka, i czeka na upragnione II kreski a jak się w końcu doczeka to potem problem z donoszeniem. Ale nie można się poddawać, walczyć trzeba do końca.Bo za X lat będzie już za późno i dopiero będzie ciężko się z tą myślą o niepowodzeniu pogodzić.

reklama
Do góry