1985nelia2
Fanka BB :)
Ale wy dziś dziewczyny szalejecie hehe kreski kreski goniąmój mały zasnął i przyszalałam dziś z mężem a teraz się martwię czy dobrze zrobiłam bo w piątek mam gina i cytologie ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za wasze wsparcie!!! co będzie to będzie, ale dzisiaj lody i ciasteczka a od jutra znowu dieta i pilnowanie trzeba walczyć od początku!Jaka dzisiaj pozutywnaa energia bije z forum, aż miło czytać [emoji7]
Gratuluję kreseczek dziewczyny, takie krechy to ja codziennie mogę oglądać [emoji1]
Paraplu, usiądzcie na spokojnie, przeliczcie wszystko, może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, najpierw jakaś siatka albo właśnie drewniane osłony? A bobas się pojawi, spokojne mycha, takie niespodziewajki wychodzą najczęściej w takich momentach [emoji11] wiem że dacie radę, nieważne jak się wszystko potoczy!
Sylwaq, kuźde, takich kresek to ja dawno nie widziałam, chyba że na testach owu [emoji1]
StorAnia! O matko, taka energia od ciebie bije ze aż mi się gęba usmiechnela! [emoji16] grunt ze masz plan, energię, skoro wróciłas do żywych po tym załamaniu, zrób wszystko, zeby nie pluć sobie w brodę! Korzystaj z energii! Ja trzymam kciuki! A z takim podejsciem i z głową lepiej, maluch się zjawi lada chwila! [emoji11]
Shaggy, coś mi się wydaje że to plamienie to wcale nie poronienie [emoji16] zasuwaj do lekarza!
Ness, a u ciebie jak sytuacja, jak się czujesz?
Dorcia, i wiadomo coś więcej z tymi badaniami? Rozwiązalo się coś?
Emsi, sikaj nie marudz [emoji1]
Witam się z nowymi dziewczynami, powodzenia i owocnych bzykanek [emoji16]
Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale skleroza, so... [emoji14] u mnie nudy, karmazynowy przypływ nie odpuszcza [emoji23]
Kochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ... Zobacz załącznik 797264
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tobie powiem że widzę cieńKochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ... Zobacz załącznik 797264
a czy tam jest cien? bo ja coś widzę i mam nadzieję że wy tezKochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Tort z tatara ?! Pierwsze słyszę ...ale już zazdaszczam ...uwielbiam tatara ...oh bym zjadła. A które Ty urodziny niunia świętujesz ? Będę Ci musiała podesłać jakiegoś naguśkiego Amadeusza czy Aresa Boga seksu i płodności z kwiatami Mój kurde to raczej Quasimodo[emoji11] a mi minął dół, jakoś ten cykl dał mi psychicznie w kość a myślałam ze taka twarda sztuka ze mnie [emoji6] szukam pozytywów, jak w tym cyklu się uda to będą fajne święta wielkanocne [emoji16] a poza tym urodziny w piątek, B obiecał mi tort z tatara więc chociaż nażre się surowizny [emoji23]
A ty kiedy znowu do gina idziesz mycha? Mam nadzieję ze humor ci się szybko poprawi, na tyle ile może... [emoji11]
To był cytat młodego Pana DoktoraIdź bo cię w du*e Kopne [emoji18] nie waż się tak mówią że jesteś stara. Daj znać kiedy będzie badanie
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom