Mamuniol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co masz się męczyć... Xr są fajne bo wchłaniają sie stopniowo i dłużej działają. Nie powodują hipoglikemii.
Cieszę się, że moje doświadczenie i wiedza się przydzadzą
Ja wolałabym aby były osobno. Stała grupa sobie, a nowe dziewczyny sobie Tak chyba lepiej jest bo stała grupa już się zna i ma swoje tematynie sadze, bo tam jest juz stala ekipa i lepiej chyba miec dwa oddzielne
no wiem po sobie, bo chyba mysla, ze skoro jestem tylko ekspedientka to szanowac mnie nie muszaJak mi dobrze idzie to lubię chyba jak każdy. Czasem tempo tylko za szybkie. Bo zazwyczaj wszystko na wczoraj. No i z klientami różnie- są tacy co łatwo znaleźć wspólny język, a są tacy co współpraca jest jak kara.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
dokladnie, ja jestem w mega starych ekipach juz, mamy tez watek zamkniety, a tu sie dopiero co poznajemyJa wolałabym aby były osobno. Stała grupa sobie, a nowe dziewczyny sobie Tak chyba lepiej jest bo stała grupa już się zna i ma swoje tematy
Ja wolałabym aby były osobno. Stała grupa sobie, a nowe dziewczyny sobie Tak chyba lepiej jest bo stała grupa już się zna i ma swoje tematy