Spark
Fanka BB :)
A długo bierzesz siofor? Próbowałaś tbl o przedłużonym uwalnianiu?
1.5 roku, z małą przerwą. Niee, kazali mi brać to, więc nawet się nie orientowałam w innych możliwościach...:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A długo bierzesz siofor? Próbowałaś tbl o przedłużonym uwalnianiu?
A głodna nie jesteś? Mam super leczo z kurczakiem, cukinią i bakłażanem na kaszy gryczanej. Życzysz sobie? Danie bezmleczne, bezjajeczne i bezglutenowe z ekowarzyw.
Jeśli tyle czasu utrzymują się zawroty głowy, to poproś o zmianę leku na tabletki i przedłużonym uwalnianiu. Najlepiej tolerowane jest glucophage xr. I dla mnie to jedyną meta, którą jakkolwiek toleruję czytaj doszłam do dawki 1000mg i nie mam większych atrakcji. Na zwykłych tabletkach nie mogłam spokojnie nawet 500mg brać.1.5 roku, z małą przerwą. Niee, kazali mi brać to, więc nawet się nie orientowałam w innych możliwościach...:/
Pospiesz się, bo mąż już dopadł gar...[emoji14]
Jeśli tyle czasu utrzymują się zawroty głowy, to poproś o zmianę leku na tabletki i przedłużonym uwalnianiu. Najlepiej tolerowane jest glucophage xr. I dla mnie to jedyną meta, którą jakkolwiek toleruję czytaj doszłam do dawki 1000mg i nie mam większych atrakcji. Na zwykłych tabletkach nie mogłam spokojnie nawet 500mg brać.[/QUO
Dzięki za podpowiedź, będę musiała o tym pogadać z lekarzem!
Ja starszego szczepiłam, więc młodszego też zaszczepię. Moi w domu siedzą, co prawda, ale na placach też można się zarazić. Sama pamiętam jak przechorowałam ospę. Wolę im oszczędzić. A mieliśmy już przygodę z bostonką, więc wiem jakie swędzenie uciążliwe dla malucha.PanaKotka, Lux częstujcie się <herbatka_z_cytryną>
Mamuniol ja nie wiem czy będę szczepić na ospę. Na razie robimy zaległe z 16-18 miesiąca
tez kocham leczo, miami!!!!Mniam! Leczo uwielbiam, kocham, ubóstwiam! Proszę każdą ilość