reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
IMG_20170221_204032.jpg
Nie mam złudzeń...
Przepraszam... Dziękuję za wszystko :*
Co ty gadasz jakie poddać się?? Chcesz nas zostawić????

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :) napisz coś o sobie.

@StorAnia nie poddawaj się...

@Karolka2106 ja też odkąd łykam donga bardziej czuję owulacje.
StorAnia no trzeba w coś wierzyć, nie poddawaj się!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170221_204032.jpg
    IMG_20170221_204032.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 344
Kochane moje wszystkie, gdy czytałam wszystkie Wasze smutne historie współczułam z całego serca. Płakałam razem z Wami... Dzisiejszy dzień i strata Nessi zburzyła całkowicie moje nadzieje. Większość z Was jest młoda, zdrowa, czego ja mogę się spodziewać? Tak bardzo dziś wystraszyłam się, że nawet jeśli mi się uda, to przecież mam małe szanse na donoszenie ciąży... A samo to, że się nie udaje, daje mi do myślenia...
Dziś 21 dc, zaczyna mnie boleć kręgosłup... Myślę, że to powtórka z zeszłego miesiąca :(
Chyba pora poddać się...
Nie mów tak :/
mam ciocie. Jak miała 44 lata zaszła w ciążę. Ale może od początku. Wyszła za mąż urodziła dziewczynke. Jak córcia miała 1.5 roczku to zostały same. mąż jej zmarł na zawał na hej rękach. miała 22 lata. jak córka miała 9 lat zginęła tragicznie pod kołami auta. została sama. później pojawił się nowy facet i starania o dzidzie. Pierwsze poronienie na początku ciąży. Drugie w 3 miesiącu w kiblu w pracy. Rzuciła wszystko i zniknęła z domu. Odnalazła swoje miejsce na Śląsku. W wieku 46 lat zaszła w ciążę. Urodziła ślicznego chłopca. I niczego nie żałuje. Widocznie każdy ma swój czas.

Nie mów tak :/
mam ciocie. Jak miała 44 lata zaszła w ciążę. Ale może od początku. Wyszła za mąż urodziła dziewczynke. Jak córcia miała 1.5 roczku to zostały same. mąż jej zmarł na zawał na hej rękach. miała 22 lata. jak córka miała 9 lat zginęła tragicznie pod kołami auta. została sama. później pojawił się nowy facet i starania o dzidzie. Pierwsze poronienie na początku ciąży. Drugie w 3 miesiącu w kiblu w pracy. Rzuciła wszystko i zniknęła z domu. Odnalazła swoje miejsce na Śląsku. W wieku 46 lat zaszła w ciążę. Urodziła ślicznego chłopca. I niczego nie żałuje. Widocznie każdy ma swój czas.
Pomyłka urodziła w wieku 46 lat :)

Nessi ogromnie mi przykro trzymaj się kochana.

Storania nie poddawaj się wiem łatwo mówić każda z nas ma miała chwile zalamania .

reklama
Troszkę się wzięłam w garść ...mam dla kogo. Ale ilekroć wspominam to ...łzy same lecą. Tak bardzo mi żal tego dzieciątka. Okropnie. Wiem, że to się stało w piątek, w piątek poczułam ból w miejscu w którym się znajdował ...doszło znowu delikatne krwawienie. Czułam, że coś jest nie tak ...po prostu czułam. I usłyszałam najgorsze ''jeden nie dotrwał''. 4 lekarzy, więc nie mam złudzeń bo mój K chciał jeszcze skonsultować to z innym lekarzem. Dzidziuś ma duży obrzęk całego ciała co może sugerować dużą wadę genetyczną. Rokowania dla drugiego w tej sytuacji są niepewne, chociaż jest obecnie okazem zdrowia. Powiedział, że w najgorszym wypadku dostanę skurczy poronnych i stracę oba, zakażenie organizmu lub płodu, albo przedwczesny poród. Najlepiej dla mnie powiedział, że byłoby, gdyby dziecko skamieniało czy jakoś tak i obkurczyło się, wtedy zachowa szczelność i zostanie wydalone po porodzie w połogu.
Drugi bobas zdrowy, przezierność idealna, ruchliwy jakby miał ADHD, udzieliły się mu moje nerwy i nie chciał się dać zbadać.
Oto moje niunia...
Zdrowy bobas (czuję, że dziewczynka)
Zobacz załącznik 796292
Zobacz załącznik 796293
I aniołek mój:
Zobacz załącznik 796294
Zobacz załącznik 796295
Zobacz załącznik 796296
Zobacz załącznik 796297

Zamurowalo mnie :(( okropnie mi przykro... Nie wiem co napisać[emoji24][emoji24]

Trzamaj się dziewczyno!!!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry