reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja już nic nie wiem[emoji5]

Jest inaczej, oby to był dobry znak[emoji120]

Ja bym sikała ciążowego na Twoim miejscu. No chyba, że zawsze Ci tak długo pozytywne wychodza...

Tak trzymam[emoji5] . Jakies 2h temu zaczełam mieć dziwne bóle, już prawie biegłam do szpitala, a po wizycie w toalecie okazało się, że sprawcą zamieszania jest 2[emoji23]. Masakra
@Windy podziel się cierpliwością i luzem. Bo u mnie wielki niedobór.
Po raz 1 robilam testy owulacyjne wiec nie wiem czy tak zawsze mam [emoji12] poczekam jeszcze 2 tyg kiedy powinna przyjsc @ i zobaczymy. Dzis robie ostatni test owulacyjny jaki mi zostal zobacze co wyjdzie [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale super :)
Marzę o drugiej córci ;)
Ja tez[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

HEJ:)

@Zjarana Gratulacje :)

@cheebay Super gratulacje :)

@Bulbasek Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]

@Karolka2106 Zdecydowanie pozytyw.

@Koraaa Witam i powodzenia w staraniach.

@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki :) Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę:)

Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny :( Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed :( temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację :( Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni :) Zwariuje przez te nieregularne cykle.
[emoji8] [emoji8] [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry