reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czytałam ze dopiero progesteron około 20 świadczy o przebytej owulacji. Ale powinien być zrobiony w okolicy 7 dpo

Konsultowałam się wczoraj z lekarzem i powiedział, że progresteron wzrasta każdego dnia po owu i że nawet 4 dni po owu pokaże jak się sprawy mają. Ufam w jego doświadczenie :)

reklama
Konsultowałam się wczoraj z lekarzem i powiedział, że progresteron wzrasta każdego dnia po owu i że nawet 4 dni po owu pokaże jak się sprawy mają. Ufam w jego doświadczenie :)

To najważniejsze żeby ufać swojemu lekarzowi. Na pewno wie co mówi. W końcu w tym siedzi [emoji16]

To najważniejsze żeby ufać swojemu lekarzowi. Na pewno wie co mówi. W końcu w tym siedzi [emoji16]

Mam taką nadzieję ^_^ i mam nadzieję, że ten wynik oznacza, że owu była dokładnie wtedy kiedy myslę ^_^

Dziewczyny jestem 4 dni po zabiegu i dopiero dziś mocniej krwawie (nie jakoś przesadnie) kręgosłup boli i normalnie czuję kłucie w jajnikach ..
normalne to? Ja wiem,że to wszystko jeszcze świeże ale ten ból jakiś taki blee...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha - najważniejsze, że masz teraz plan na działania - i to bardzo konkretny! Twoja cierpliwość się opłaci! Zobaczysz :)

Mam wyniki progresteronu:
Mój progesteron w 4dpo to 14,94 ng/mr przy normach:
faza folikularna 0,057 - 0,893 faza owulacyjna 0,121 - 12,0 faza lutealna 1,83 - 23,9 postmenopauza <0,05 - 0,126 KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 - 44,3

To chyba było jajo, nie?
Na moje oko to była owu na bank[emoji106] ja nigdy nie miałam takiego wyniku. Myślę, że możesz spać spokojnie[emoji4] ile dpo jesteś?

Dziewczyny jestem 4 dni po zabiegu i dopiero dziś mocniej krwawie (nie jakoś przesadnie) kręgosłup boli i normalnie czuję kłucie w jajnikach ..
normalne to? Ja wiem,że to wszystko jeszcze świeże ale ten ból jakiś taki blee...

U mnie też tak było

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba macica sie kurczy. Tez miałam taki dziwny ból [emoji53]

reklama
Dorcia u mnie po lyzeczkowaniu krwawienie też pojawiło się mniej więcej w tym czasie. Sprawdzaj tylko raz na jakiś czas czy nie masz temperatury. Krwawienie może sie utrzymywać do 2tyg.

Do góry