agnesis
Fanka BB :)
W rossmanie maja chyba domowe lab. pakowane po 7szt.
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ten mikroskop z ebaya.A no tak, Tobie wychodziły piękne paprotki, ale Ty masz ten test innej firmy chyba co? Moze ta nasza afrodyta jakas trefna sie trafiła akurat [emoji848]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo zostań z nami,ból po stracie z czasem ucichnie,(*)dla aniołka czuwają nad namiOczywiście w międzyczasie załatwiamy sobie wizytę w poradni genetycznej i będziemy badać kariotypy ...podstawowe wyniki badań mam dobre,tsh ok ...w tej ciąży byłam na luteinie,kwas foliowy i ZAAX ...na początku zdiagnozowano krwiak który później nie był badany
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Dorcia! Przykro mi, światełko dla twojego aniołka. Czy badałaś trombofilie, zespół antyfosfolipidowy, przeciwciała ana? Polecam ci wątek poronienia nawykowe, tam jest masę wiedzy.
Trzymajcie kciuki, ja za godzinę mam wizyte kwalifikująca do ivf!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku