reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A co Wy z tym szybkim testowaniem ? Nie zdziwcie się jak wyjdzie negatyw 10 dpo ;)
Nessi, ja jestem obładowana lekami i będę musiała włączyć heparynę przy pozytywnym, zwiększyć Eurhyrox, porobić badania i biec do lekarza po kolejne leki. To nie dlatego, że jestem niecierpliwa...;-) ;)

Nessi, ja jestem obładowana lekami i będę musiała włączyć heparynę przy pozytywnym, zwiększyć Eurhyrox, porobić badania i biec do lekarza po kolejne leki. To nie dlatego, że jestem niecierpliwa...;-) ;)
Ale 10 dpo to bardzo szybko...ja 12 dpo miałam bete 15...clexan biorę od owulacji 0.6 i encorton 10 i duphaston. ..rozumiem Asia ze musisz szybko bo miałam tak samo ale 10 naprawdę może nic nie wyjść i będziesz zawiedziona niepotrzebnie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1463215167529.jpg
Dziewczyny a ja dzisiaj byłam rano na becie wyniki dopiero po 20 więc nie wytrzymałam i zajechalam po test normalny od 25...I wynik jak na obrazku[emoji5]znaczy musiała urosnąć i to całkiem sporo bo krecha ladna[emoji5]cieszę się dniem dzisiejszym i zobaczymy co przyniesie jutro...

Załączniki

• 1463215167529.jpg
    1463215167529.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 898
Ale 10 dpo to bardzo szybko...ja 12 dpo miałam bete 15...clexan biorę od owulacji 0.6 i encorton 10 i duphaston. ..rozumiem Asia ze musisz szybko bo miałam tak samo ale 10 naprawdę może nic nie wyjść i będziesz zawiedziona niepotrzebnie[emoji53]

Podpisuję się pod tym, też jestem zdania, że 10 dpo to za wcześnie ... a testować do terminu @ dzień dnia też sensu nie ma.
Asia669 zrobisz jak uważasz :) Trzymam kciuki

Hej! Ale pogoda! Wrrrrrr!!!!

Katarzynka miałam do końca nadzieję, że się udało... Trzymaj się Kochana!

Martyśka krechy jak malowane :)

Skaba fakt - moce mamy nadprzyrodzone :) Wczoraj zrobiłam wszystko,co zaplanowałam. Ale padłąm o 21 i spałąm do 7:30 (na tyle syn pozwolił :p ) odespałąmw końcu cały ten koszmarny tydzień. Oby następny był tylko lepszy.

Co dziś robicie na obiad? Nie mam weny. Ugotowałam rosół i chyba pizze zrobię.

Asia &&&&&&&

Ja będę testować w 26dc. Biorę duphaston i mam go odstawić, więc muszę sprawdzić co tam słychać [emoji4] Najlepiej byłoby skoczyć na betę. Muszę pokombinować, ale prawdopodobnie będę w delegacji i może być trudno.

Martyśka &&&& Będzie dobrze! [emoji4]

reklama
Do góry