reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A co Wy z tym szybkim testowaniem ? Nie zdziwcie się jak wyjdzie negatyw 10 dpo ;)
Nessi, ja jestem obładowana lekami i będę musiała włączyć heparynę przy pozytywnym, zwiększyć Eurhyrox, porobić badania i biec do lekarza po kolejne leki. To nie dlatego, że jestem niecierpliwa...;-) ;)

Nessi, ja jestem obładowana lekami i będę musiała włączyć heparynę przy pozytywnym, zwiększyć Eurhyrox, porobić badania i biec do lekarza po kolejne leki. To nie dlatego, że jestem niecierpliwa...;-) ;)
Ale 10 dpo to bardzo szybko...ja 12 dpo miałam bete 15...clexan biorę od owulacji 0.6 i encorton 10 i duphaston. ..rozumiem Asia ze musisz szybko bo miałam tak samo ale 10 naprawdę może nic nie wyjść i będziesz zawiedziona niepotrzebnie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1463215167529.jpg
Dziewczyny a ja dzisiaj byłam rano na becie wyniki dopiero po 20 więc nie wytrzymałam i zajechalam po test normalny od 25...I wynik jak na obrazku[emoji5]znaczy musiała urosnąć i to całkiem sporo bo krecha ladna[emoji5]cieszę się dniem dzisiejszym i zobaczymy co przyniesie jutro...

Załączniki

• 1463215167529.jpg
    1463215167529.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 901
Ale 10 dpo to bardzo szybko...ja 12 dpo miałam bete 15...clexan biorę od owulacji 0.6 i encorton 10 i duphaston. ..rozumiem Asia ze musisz szybko bo miałam tak samo ale 10 naprawdę może nic nie wyjść i będziesz zawiedziona niepotrzebnie[emoji53]

Podpisuję się pod tym, też jestem zdania, że 10 dpo to za wcześnie ... a testować do terminu @ dzień dnia też sensu nie ma.
Asia669 zrobisz jak uważasz :) Trzymam kciuki

Hej! Ale pogoda! Wrrrrrr!!!!

Katarzynka miałam do końca nadzieję, że się udało... Trzymaj się Kochana!

Martyśka krechy jak malowane :)

Skaba fakt - moce mamy nadprzyrodzone :) Wczoraj zrobiłam wszystko,co zaplanowałam. Ale padłąm o 21 i spałąm do 7:30 (na tyle syn pozwolił :p ) odespałąmw końcu cały ten koszmarny tydzień. Oby następny był tylko lepszy.

Co dziś robicie na obiad? Nie mam weny. Ugotowałam rosół i chyba pizze zrobię.

Asia &&&&&&&

Ja będę testować w 26dc. Biorę duphaston i mam go odstawić, więc muszę sprawdzić co tam słychać [emoji4] Najlepiej byłoby skoczyć na betę. Muszę pokombinować, ale prawdopodobnie będę w delegacji i może być trudno.

Martyśka &&&& Będzie dobrze! [emoji4]

reklama
Do góry