reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się i ja!
Wszystkim nowo zaciążonym kobietkom gratuluję i życzę nudnej ciąży. Widzę że Lux rozpoczęła dobrą passę. Oby tak dalej. No i chyba pogoda też sprzyja bobosexom.
U mnie 19 dc, owulka nie wiem kiedy była bo jak jest z prawego jajnika to za bardzo tego nie odczuwam, w tym cyklu na luzie, w sumie to nie postaraliśmy się za bardzo bo sexik był tylko 12 i 13 dc. Mi się jakoś nie chciało. Ostatnie cykle mam w przedziale od 26 do 28 dni więc już niedługo termin @.Jestem nastawiona negatywnie na starania więc nawet nie zakładam że może się udać. W dodatku jedziemy w czerwcu na wczasy i mam ślub mojego brata więc płakać nie będę jak przyjdzie @.
Ja robiłam różne testy i nigdy mnie nie oszukały. Przy pierwszej ciąży zrobiłam dzień przed terminem i wyszły II kreski, a przy drugiej ciąży 4 dni po terminie i też szybko pojawiła się druga kreska. Kiedy nie byłam w ciąży to testy w ogóle mi nie wychodziły.Nie było nawet cień cienia.

Beta 146,4 w 30dc :) jeah! Oby tak dalej :)
Super. ..I zazdroszczę. ..oby i moja urosła....
Nie pisalam wam ale Wczoraj się ucieszyłam A jak wróciłam do domu dostalam plemienia z krwia[emoji53]tak przy podcieraniu i wystraszylam się bardzo i wzięłam odrazu dupka i luteine dopochwowo i nospe i do pracy dzisiaj nie poszłam i leżę i jak narazie jest ok...jutro muszę powtórzyć bete....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy weeekend! [emoji4] Zaraz pędzę na rehabilitacje, potem basen z dzieciakami i woooolne [emoji4] Szkoda, że pogoda się psuje.

reklama
Ja właśnie siedzę pod gabinetem ginekologa, rano dostałam plamienia a potem wodnik tego krwawienia które leci ze mnie tylko przy siedzeniu.
Także na kiblu wyglądało to trochę źle.
Boli mnie brzuch jak na okres i generalnie juz się przygotowałam na najgorsze ....
A jutro miałam powtarzać bete ku radości mojej pani doktor ... I dups.
Czuje się oblężenie, krwawienie, jestem prosto z pracy, dzisiaj miałam golić nogi myślałam że spędzę uroczy wieczór w domu.
Zobaczymy....obym mogła się szybko starać ponownie :)

Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki :*:*:*

Do góry