reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się i ja!
Wszystkim nowo zaciążonym kobietkom gratuluję i życzę nudnej ciąży. Widzę że Lux rozpoczęła dobrą passę. Oby tak dalej. No i chyba pogoda też sprzyja bobosexom.
U mnie 19 dc, owulka nie wiem kiedy była bo jak jest z prawego jajnika to za bardzo tego nie odczuwam, w tym cyklu na luzie, w sumie to nie postaraliśmy się za bardzo bo sexik był tylko 12 i 13 dc. Mi się jakoś nie chciało. Ostatnie cykle mam w przedziale od 26 do 28 dni więc już niedługo termin @.Jestem nastawiona negatywnie na starania więc nawet nie zakładam że może się udać. W dodatku jedziemy w czerwcu na wczasy i mam ślub mojego brata więc płakać nie będę jak przyjdzie @.
Ja robiłam różne testy i nigdy mnie nie oszukały. Przy pierwszej ciąży zrobiłam dzień przed terminem i wyszły II kreski, a przy drugiej ciąży 4 dni po terminie i też szybko pojawiła się druga kreska. Kiedy nie byłam w ciąży to testy w ogóle mi nie wychodziły.Nie było nawet cień cienia.

Beta 146,4 w 30dc :) jeah! Oby tak dalej :)
Super. ..I zazdroszczę. ..oby i moja urosła....
Nie pisalam wam ale Wczoraj się ucieszyłam A jak wróciłam do domu dostalam plemienia z krwia[emoji53]tak przy podcieraniu i wystraszylam się bardzo i wzięłam odrazu dupka i luteine dopochwowo i nospe i do pracy dzisiaj nie poszłam i leżę i jak narazie jest ok...jutro muszę powtórzyć bete....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy weeekend! [emoji4] Zaraz pędzę na rehabilitacje, potem basen z dzieciakami i woooolne [emoji4] Szkoda, że pogoda się psuje.

reklama
Ja właśnie siedzę pod gabinetem ginekologa, rano dostałam plamienia a potem wodnik tego krwawienia które leci ze mnie tylko przy siedzeniu.
Także na kiblu wyglądało to trochę źle.
Boli mnie brzuch jak na okres i generalnie juz się przygotowałam na najgorsze ....
A jutro miałam powtarzać bete ku radości mojej pani doktor ... I dups.
Czuje się oblężenie, krwawienie, jestem prosto z pracy, dzisiaj miałam golić nogi myślałam że spędzę uroczy wieczór w domu.
Zobaczymy....obym mogła się szybko starać ponownie :)

Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki :*:*:*

Do góry