reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

paraplu - ja to z tych głupich co na tyłku nie usiedzą... jeszcze zamiotłam kuchnię łazienke i przedpokój i dla kota karmę przesypałam z wora 10kg mniejszy:)
wiem, że jak dziś nie zrobię to jutro będe miała 2 razy tyle;)
a teraz weekendy na działce spędzamy, wię cfizycznie nie mam kiedy ogarniać wszystkiego hehe i tak do jesieni;P

jak się czujesz? pracujesz czy masz wolnienie?

Ja znow wyznaje zasade "co masz zrobic jutro zrob pojutrze, bedziesz mial 2 dni wolnego" :D

Czuje sie bardzo dobrze :) dokuczaja mi tylko w tym momencie piersi, bola coraz bardziej :/ przy leciutkim dotyku, podczas chodzenia itp. Moj K niepocieszony bo lubi sie nimi bawic :D no i baaardzo sie zasmucil, ze nie bedzie juz takich harcow jak wczesniej :D

Pracuje, mam swoja firme to nie mam jak wziac wolnego :/ ale powoli bede zwalniac tempo. Na ile bede czula, ze dam rade tyle bede pracowac :)

reklama
Martyska30 - Gratuluję i trzymam kciuki &&&&&
Czesc dziewczyny! Bardzo chetnie do was dolacze:-) Mamy juz trojke dzieciakow i juz drugi cykl staramy sie o kolejnego (ostatniego) potomka. 11 maja byla owulka wiec mamy wielka nadzieje ze sie uda.
Witaj :) Najgorsze to czekanie nieprawdaż ?:) Trzymam kciuki by fr@nca nie przyszła.

Stukam się kawą z rana ... jeśli powstawałyście ;)

katkakatarina na testach pisze ze najlepiej 14 dni po stosunku...

Ja czekam na owulkę...mysle ze we wtorek bedzie wiec w nd musi byc ostatnie serduszko ..

Maziajka Tobie i wszystkim zycze owocnych staranek. A ktos jeszcze ze mna czeka na testowanie? Niestety nie mamm jak przesledzic Waszych postow :-(
Nie moge sie dzis zebrac. W nocy nie moglam zasnac a teraz czuje sie jak jakis robot. A tyle pracy mnie dzis czeka w domu...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A w internecie?
1463122916-qpk2sy.jpeg

Szukaj takiego jak ten, ma napisane ze wykrywa ciaze 6 dni przed terminem @
Ja testowalam 4 dni przed i wyszedl od razu pozytyw :)

reklama
Do góry