reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

paraplu - ja to z tych głupich co na tyłku nie usiedzą... jeszcze zamiotłam kuchnię łazienke i przedpokój i dla kota karmę przesypałam z wora 10kg mniejszy:)
wiem, że jak dziś nie zrobię to jutro będe miała 2 razy tyle;)
a teraz weekendy na działce spędzamy, wię cfizycznie nie mam kiedy ogarniać wszystkiego hehe i tak do jesieni;P

jak się czujesz? pracujesz czy masz wolnienie?

Ja znow wyznaje zasade "co masz zrobic jutro zrob pojutrze, bedziesz mial 2 dni wolnego" :D

Czuje sie bardzo dobrze :) dokuczaja mi tylko w tym momencie piersi, bola coraz bardziej :/ przy leciutkim dotyku, podczas chodzenia itp. Moj K niepocieszony bo lubi sie nimi bawic :D no i baaardzo sie zasmucil, ze nie bedzie juz takich harcow jak wczesniej :D

Pracuje, mam swoja firme to nie mam jak wziac wolnego :/ ale powoli bede zwalniac tempo. Na ile bede czula, ze dam rade tyle bede pracowac :)

reklama
Martyska30 - Gratuluję i trzymam kciuki &&&&&
Czesc dziewczyny! Bardzo chetnie do was dolacze:-) Mamy juz trojke dzieciakow i juz drugi cykl staramy sie o kolejnego (ostatniego) potomka. 11 maja byla owulka wiec mamy wielka nadzieje ze sie uda.
Witaj :) Najgorsze to czekanie nieprawdaż ?:) Trzymam kciuki by fr@nca nie przyszła.

Stukam się kawą z rana ... jeśli powstawałyście ;)

katkakatarina na testach pisze ze najlepiej 14 dni po stosunku...

Ja czekam na owulkę...mysle ze we wtorek bedzie wiec w nd musi byc ostatnie serduszko ..

Maziajka Tobie i wszystkim zycze owocnych staranek. A ktos jeszcze ze mna czeka na testowanie? Niestety nie mamm jak przesledzic Waszych postow :-(
Nie moge sie dzis zebrac. W nocy nie moglam zasnac a teraz czuje sie jak jakis robot. A tyle pracy mnie dzis czeka w domu...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A w internecie?
1463122916-qpk2sy.jpeg

Szukaj takiego jak ten, ma napisane ze wykrywa ciaze 6 dni przed terminem @
Ja testowalam 4 dni przed i wyszedl od razu pozytyw :)

reklama
Do góry