reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Myślę, że na szczepieniu będzie oki :) Ostatnio byliśmy na pobraniu krwi i babki tak wierciły małemu w rączce, że mój mąż wrażliwiec już tam prawie mdlał :p a Syn tylko się skrzywił i w ogóle to na nim nie zrobiło wrażenia ;)

Dam pewnie znać jutro jak było, bo zazwyczaj jak już odbieram Małego ze żłobka i wraca mąż to staram się nie włączać kompa, tylko z nimi spędzić czas.

Patrząc na Wasze tempo pisania, to juto pół dnia bedę czytać :p

Idę po herbatkę. Komu zrobić? :-D

Myślę, że na szczepieniu będzie oki :) Ostatnio byliśmy na pobraniu krwi i babki tak wierciły małemu w rączce, że mój mąż wrażliwiec już tam prawie mdlał :p a Syn tylko się skrzywił i w ogóle to na nim nie zrobiło wrażenia ;)

Dam pewnie znać jutro jak było, bo zazwyczaj jak już odbieram Małego ze żłobka i wraca mąż to staram się nie włączać kompa, tylko z nimi spędzić czas.

Ja poproszę herbatkę ;) z cytryną jeśli można :)

ja poprosze, i powodzenia na szczepieniu :-) :)

PanaKotka, Lux częstujcie się <herbatka_z_cytryną> :-D

Mamuniol ja nie wiem czy będę szczepić na ospę. Na razie robimy zaległe z 16-18 miesiąca

PanaKotka, Lux częstujcie się <herbatka_z_cytryną> :-D

Mamuniol ja nie wiem czy będę szczepić na ospę. Na razie robimy zaległe z 16-18 miesiąca
A głodna nie jesteś? Mam super leczo z kurczakiem, cukinią i bakłażanem na kaszy gryczanej. Życzysz sobie? Danie bezmleczne, bezjajeczne i bezglutenowe z ekowarzyw.

reklama
Do góry