Mamuniol
Fanka BB :)
Ja mialam ale u mnie juz po frytkachDzieki Kochana :*
Ktos testuje przede mna?
Renia chyba powinna ale pierdola cos sie ociaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam ale u mnie juz po frytkachDzieki Kochana :*
Ktos testuje przede mna?
Renia chyba powinna ale pierdola cos sie ociaga
To idziesz na bete?Ja muszę wcześniej bo mam duphaston do srody i muszę wiedzieć czy brać dalej czy odstawić..pozatym clexan i encorton....w środę będzie 11 dpo ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja muszę wcześniej bo mam duphaston do srody i muszę wiedzieć czy brać dalej czy odstawić..pozatym clexan i encorton....w środę będzie 11 dpo ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A ja pamietam ze to dla mnie bylo super jak tydzien w pieknej bialej sukience chodzialam na wielkim koleMatko mi by sie nie chcialo
Mam test ten od beta 10 i najpierw to zobaczę a N bete w czwartek pójdę jak test nie wyjdzie...To idziesz na bete?
ja mu powiedzialam na poczatku, ze moge przyjac, ale musi poczekac z miesiac bo brat ma nawal roboty, a on, ze teraz ma ja zrobic! a ja mowie, ze nie moze teraz, bo jest kolejnosc przyjec i sie brat wkurzyl jak uslyszal przez tel, ze sie na mnie koles wydziera i pwoiedział, ze jesli on sie nie godzi na taki czas oczekiwania to w ogole jej poki co nie przyjmie...( niec che tu pisac za duzo, ale powoli wychodzimy z serwisu i temu brat nie przyjmuje juz nic procz tego co ma) ale tego nie chce kleintom mowic, bo zaczna sie plotki czemu)Luxi ale wy chyba macie obowiazek przyjac reklamację.. może się to dla was zle skonczyć jeśli pojdzie z tym do rzecznika. Takie prawo konsumenta...
A ja pamietam ze to dla mnie bylo super jak tydzien w pieknej bialej sukience chodzialam na wielkim kole
Wspolczuje Ci ze musisz do pracu chodzic i jeszcze się stresować jakimiś durniami...ja mu powiedzialam na poczatku, ze moge przyjac, ale musi poczekac z miesiac bo brat ma nawal roboty, a on, ze teraz ma ja zrobic! a ja mowie, ze nie moze teraz, bo jest kolejnosc przyjec i sie brat wkurzyl jak uslyszal przez tel, ze sie na mnie koles wydziera i pwoiedział, ze jesli on sie nie godzi na taki czas oczekiwania to w ogole jej poki co nie przyjmie...( niec che tu pisac za duzo, ale powoli wychodzimy z serwisu i temu brat nie przyjmuje juz nic procz tego co ma) ale tego nie chce kleintom mowic, bo zaczna sie plotki czemu)