Paraplu
Fanka BB :)
Tak mi się chce spać ze szok , teraz cały tydzień będziemy chodzić z M na biały tydzień
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Matko mi by sie nie chcialo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi się chce spać ze szok , teraz cały tydzień będziemy chodzić z M na biały tydzień
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
podjadam ciagle cos, ale to ulga jest na krotko, jeszcze teraz mnie klient obrazil i zwyzywal i cisnienie mi podniosl
poszlo o to, ze kupil roku u nas myjke i sie zepsula i moj brat mowi przez tel, ze jej nie przyjmie, bo ma taki nawal roboty, ze hej! a ten zaczal sie wydzierac, ze jak to, ze MUSI przyjac jesli on tu u nas ja kupil, mowie nie prosze pana, on nie musi, tlumacze panu, ze mamy nawal zlecen, ogrom pil i kosiarek i brat nie wyrabia, a ten z ryjem na mnie! ze jak cos sprzedajemy to w dupe wlazimy itp, a ja mowie do niego aha ale jak czesci panu szuklam do myjki i po katalogach siedzialam zeby sprowadzic to bylam milsza tak?! jest pan bezcczelny! wyszedl i cos tam gadal pod nosem, wzial glowice do kosy i mowie, ze jakby co to moze przywiezc i oddac, ale musi miec paragon do zwrotu i by glowica brudna nie byla, jak sie patrzyl jak na kosmitke an mnieCo za burak! Nie przejmuj sie. Takich idiotow niestety ale co jakis czas sie spotyka, trzeba zlewac bo tylko czlowiek niepotrzebnie spbie nerwy psuje.
Luxi ale wy chyba macie obowiazek przyjac reklamację.. może się to dla was zle skonczyć jeśli pojdzie z tym do rzecznika. Takie prawo konsumenta...poszlo o to, ze kupil roku u nas myjke i sie zepsula i moj brat mowi przez tel, ze jej nie przyjmie, bo ma taki nawal roboty, ze hej! a ten zaczal sie wydzierac, ze jak to, ze MUSI przyjac jesli on tu u nas ja kupil, mowie nie prosze pana, on nie musi, tlumacze panu, ze mamy nawal zlecen, ogrom pil i kosiarek i brat nie wyrabia, a ten z ryjem na mnie! ze jak cos sprzedajemy to w dupe wlazimy itp, a ja mowie do niego aha ale jak czesci panu szuklam do myjki i po katalogach siedzialam zeby sprowadzic to bylam milsza tak?! jest pan bezcczelny! wyszedl i cos tam gadal pod nosem, wzial glowice do kosy i mowie, ze jakby co to moze przywiezc i oddac, ale musi miec paragon do zwrotu i by glowica brudna nie byla, jak sie patrzyl jak na kosmitke an mnie
Oczywiscie sposob wypowiedzi Pana rowna się z rotalnym chamstwem i buractwem..Luxi ale wy chyba macie obowiazek przyjac reklamację.. może się to dla was zle skonczyć jeśli pojdzie z tym do rzecznika. Takie prawo konsumenta...
Ja muszę wcześniej bo mam duphaston do srody i muszę wiedzieć czy brać dalej czy odstawić..pozatym clexan i encorton....w środę będzie 11 dpo ...Za 4 dni !!!! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
13 maja!!!! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
A Ty?