reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin dwa pokoje, kuchnia, łazienka ogromna z wanną :D W mniejszym pokoju będzie sypialnia, z dużego zrobimy salon z jadalnią :) Ajjj i BALKON!!!!! W końcu będę mogła pranie suszyć na dworze, bo bardzo lubię takie świeże, no i kwiaty jakaś maciejka itd. Teraz też nie mamy złego mieszkania, ale wymaga gruntownego remontu. A tamto już jest elegancko wyremontowane :) Matko jak się cieszę :) :) :) Ale u Ciebie widzę też zmiany mieszkaniowe?

@marc no zrób ten test i daj się nam nacieszyć tymi kreseczkami Twoimi :)

@auslanderka hejoo :) A gdzie mieszkasz w Niemcach?

@Martaldz wiesz ile znam dziewczyn, które spisały cykl na straty, a później miały niespodzainkę kreseczkową? A może akurat...?

@mfifi04 a zdjęcie groszka gdzie? :)

Wy macie koty... A ja mam świnkę morską (kilogramową!), jest cholernie zazdrosna, bo samiec. Jak leży obok mnie i mój mąż chce mnie dotknąć to gryzie i drapie :D Taka naturalna antykoncepcja! :D

Przymierzałam sie do zakupu, ale wymiękłam :-)

Wy macie śliczne te pieski, kotki, niestety ja nie mam żadnego zwierzaczka :-(

reklama
Brzuch mnie tak bardziej ciągnie jak boli, w pracy do ubikacji latam co godzinę, ale nie wiem czy się nie nakrecam i co chwilę wydaje mi się że przyszła @ i sprawdzam, i piersi też jak przed @, a jak test był 25 to mógł jeszcze nie wykryć?
Pewnie, że mógł nie wykryć. Jak możesz to leć i kup jakiś czulszy. Trzymam kciuki

Brzuch mnie tak bardziej ciągnie jak boli, w pracy do ubikacji latam co godzinę, ale nie wiem czy się nie nakrecam i co chwilę wydaje mi się że przyszła @ i sprawdzam, i piersi też jak przed @, a jak test był 25 to mógł jeszcze nie wykryć?

Wydaje mi sie, ze mógł jak najbardziej nie wykryć .... kup moze o czułości 10 ?

Jak dla mnie kochana to poczekaj jeszcze dwa dni i powtórz normalnym testem 25. Jak ja robiłam test to latałam siku już co 20minut taki miałam ból brzucha i parcie a był to dopiero 25dzien cyklu i wyszedł mi pozytyw. Dwa dni wcześniej robiłam i była biel. Co godzinę to latałam tydzień przed testem. Pamiętam bo studiowałem i wykładu nie mogłam wysiedziec nawet.

Dziewczyny pomocy :D
emoji23.png
'
Zobacz załącznik 793352
Krokus i góral

1usavcqgt1dml95x.png

Dzięki dziewczyny, to jutro kupie test a zrobię go rano w środę jak wytrzymam. Póki nie ma @ to jest nadzieja
Moja koleżanka do 12 tyg miała okres a że mieszkała w nl to tylko rece rozkladali i mowili ze jak ciąża zdrowa to sie utrzyma sama. No i tak sie stalo ma zdrową córcie. Ja plamilam od terminu okresu co tydzień w piątek sie zaczynało w niedzielę kończyło i tak trzy tyg. Na luteine jeszcze raz się tak stało i minęło ok 8 tyg.

reklama
Do góry