reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale by były jaja jakby się jednak udało... Tego Ci życzę!

Nic nie kłują. Ja bym zrobiła, robiłam 7 lat temu. Gin mierzy przeziernosc karkową i robi test PAPPa z krwi, to badanie wykrywa ewentualne wady genetyczne.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest jeszcze test NiFTY tez z krwi od 10tyg ciąży sprawdza bardzo wiele chorób genetycznych ale także podaje płeć dziecka z dokładności do 99% ;-) tylko z tego co wiem to w PL koszt 2500zl w uk kosztuje to 300£ czyli około 1000zl taniej. ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny-jak Wam się udaje mierzyć tą temperaturę o tej samej porze?? Ja kurde teraz tak chciałam zobaczyć co i jak...ale jak raz o 7 raz o 10 czy o 11 wstaje to w ogóle nie wiarygodny pomiar prawda? W dodatku zapominam i potrafię wstać siku i dopiero-o cholera,miałam zmierzyć...mam ogólnie pracę zmianowa. I niby nie biorę tego do głowy ale ovufriend na 8 dc mi wyznaczylo owu...a my dopiero seksy od 9. 7 dc to jeszcze resztki po @ miałam... wg.wcześniejszych obserwacji śluz+testy+kłócie jajnika to w 12/13 dc. No i @ w 26/27 dc przychodziła. Tylko ostatnio wcześniej ale też raczej lutealna się skróciła... Nie brać do głowy tej interpretacji z ovufriend?? Bo jak tak to się załamie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Queen_b człowiek przy tobie zwarjuje naprawdę [emoji23]

mfifi04 zrób sobie je. One są nie inwazyjne przez brzuszek sprawdza się przezornosc i inne takie.

Dziekuje za wsparcie moje robaczki. Już tak nie kłuje mocno. Ale za to mam mdłości :) jak ja chcę zobaczyć dzisiaj na wizycie serce ! Aż się cała nie mogę doczekać 17 30

Kumam teraz. Czyli mogę wstać, przebiec się do toalety i tam zmierzyć? Wiesz, młody codziennie do nas w nocy przychodzi i trochę niekomfortowo się czuję, że musiałabym mierzyć przy nim w łóżku...

A jak ja w nocy wstaje do toalety i idę dalej spać, albo się budzę kilka razy, to będzie miarodajna?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, jak mój wcześniej wraca z pracy to też do toalety idę i nie ma różnicy w temp. Naprawdę...czasami przesadzają :D oczywiście o stałej mniej więcej porze to się zgodzę, bo ja mam góra 2h różnicy rano i też taka sama, ale po 4h jak czasem wstane sobiee o 12 to już skacze w górę :p

Taaak oczywiście, że miarodajna, to, że się przebudzisz nicc nie zmienia :) wiesz, tak jak pisałam, tv mi zgasnie, ja trzesac się potem spać nie mogę chwilę, a rano temp. Taka sama :p

Dziewczyny-jak Wam się udaje mierzyć tą temperaturę o tej samej porze?? Ja kurde teraz tak chciałam zobaczyć co i jak...ale jak raz o 7 raz o 10 czy o 11 wstaje to w ogóle nie wiarygodny pomiar prawda? W dodatku zapominam i potrafię wstać siku i dopiero-o cholera,miałam zmierzyć...mam ogólnie pracę zmianowa. I niby nie biorę tego do głowy ale ovufriend na 8 dc mi wyznaczylo owu...a my dopiero seksy od 9. 7 dc to jeszcze resztki po @ miałam... wg.wcześniejszych obserwacji śluz+testy+kłócie jajnika to w 12/13 dc. No i @ w 26/27 dc przychodziła. Tylko ostatnio wcześniej ale też raczej lutealna się skróciła... Nie brać do głowy tej interpretacji z ovufriend?? Bo jak tak to się załamie...

Jak mierzysz o 7, a potem np. O 8.30 to luz :) tylko żeby rano... i nie chodzić za dużo... ale do ubikacji to nie zmienia nic, ja zresztą tam mierzę często :)i mierzeniee zawsze po @ zaczynamm czyli też niee od 1dc jak piszą często, a skok widać bardzo :)

Ja bym nie zwracała uwagi w tym przypadku na ovufriend.
Co do mierzenia to miarodajne jest przesuniecie pół godziny wcześniej lub później stałej goodziny pomiarów. Mi np. zawsze dzwoni budzik, mierzę i idę spać dalej jak jest dzień wolny.
Jak masz pracę zmianową to tak jak Spark pisała wystarczy 3 h ciągłego snu i po tym czasie możesz już mierzyć.

Napisane na N958St w aplikacji Forum BabyBoom

12dc. W tamtym cyklu w ten sam dzień miał już 12mm. Powiedziała, że może za jakieś 8dni coś z tego będzie, ale trudno stwierdzić . Endo też małe 6mm.
Jest mi naprawdę mega smutno teraz, tak opadłam zupełnie z sił.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No spokojnie za tydz. Możesz mieć owu :) to tylko 2 dni różnicy tak naprawdę skoro.ostatnio 12 a teraz 8 ;)

reklama
Queen_b człowiek przy tobie zwarjuje naprawdę [emoji23]

mfifi04 zrób sobie je. One są nie inwazyjne przez brzuszek sprawdza się przezornosc i inne takie.

Dziekuje za wsparcie moje robaczki. Już tak nie kłuje mocno. Ale za to mam mdłości :) jak ja chcę zobaczyć dzisiaj na wizycie serce ! Aż się cała nie mogę doczekać 17 30
Ty jeszcze nie miałaś robionych tych badań bo za wcześnie nie? Ok 10 tygodnia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry