reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja powiem Wam dziewczyny ze gdyby nie to ze jestem pewna ze nie jestem w ciąży to mój organizm znowu produkuje sobie objawy [emoji23][emoji23] w zeszły tyg miałam brązowe plamienia, dzisiaj np rano obudzialam się strasznie głodna zjadłam śniadanie po czym momentalnie mnie na wymioty zebrało. Ale na szczęście obyło się jakoś bez. Chociaż kibelek dostał trochę przytulania ode mnie. A poza tym mam mega dużo energii jak nie ja ( wyłączając z tego zeszły czwartek i piątek bo byłam przeziębiona ) No mówię wam cuda na kiju [emoji23][emoji23] anyway @ ma być w środę. Ale nie wiem bo nie wiem kiedy była owu [emoji51][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale by były jaja jakby się jednak udało... Tego Ci życzę!

Mamuśki pytanie dla Was :) co to są te badania prenatalne ? Mam się nad nimi zastanowić. Piszę w necie że kluja brzuch :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie kłują. Ja bym zrobiła, robiłam 7 lat temu. Gin mierzy przeziernosc karkową i robi test PAPPa z krwi, to badanie wykrywa ewentualne wady genetyczne.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja powiem Wam dziewczyny ze gdyby nie to ze jestem pewna ze nie jestem w ciąży to mój organizm znowu produkuje sobie objawy [emoji23][emoji23] w zeszły tyg miałam brązowe plamienia, dzisiaj np rano obudzialam się strasznie głodna zjadłam śniadanie po czym momentalnie mnie na wymioty zebrało. Ale na szczęście obyło się jakoś bez. Chociaż kibelek dostał trochę przytulania ode mnie. A poza tym mam mega dużo energii jak nie ja ( wyłączając z tego zeszły czwartek i piątek bo byłam przeziębiona ) No mówię wam cuda na kiju [emoji23][emoji23] anyway @ ma być w środę. Ale nie wiem bo nie wiem kiedy była owu [emoji51][emoji23][emoji23]

A skąd pewność, że niee ciąża co Łobuzie? Może akurat :D

Wyszłam od ginki.
No niestety dupa wielka zbita.
Pęcherzyk raptem 8mm, Jedyny taki, z którego cokolwiek może być [emoji22]
Zwiększyła mi metę na 850.
No i dostałam clo. Generalnie ten cykl psu w dupe. Stracony jak sądzę.
Najchętniej wywoalalabym kolejna @, ale kazała czekać licząc, że jak ta przyszła po 31 dniach to może teraz też zaskoczy, ale boję się, że znów ten cykl będzie się ciągnął...
Załamka

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie załamuj się - musi być wszystko dobrze

Wyszłam od ginki.
No niestety dupa wielka zbita.
Pęcherzyk raptem 8mm, Jedyny taki, z którego cokolwiek może być [emoji22]
Zwiększyła mi metę na 850.
No i dostałam clo. Generalnie ten cykl psu w dupe. Stracony jak sądzę.
Najchętniej wywoalalabym kolejna @, ale kazała czekać licząc, że jak ta przyszła po 31 dniach to może teraz też zaskoczy, ale boję się, że znów ten cykl będzie się ciągnął...
Załamka

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Który dc? Ja patrz teraz, w 11dc bez pęcherzyka a w 20dc owu...

A skąd pewność, że niee ciąża co Łobuzie? Może akurat :D

Pojęcia nie mam kiedy była owu ! Przytulania tez bylo mało w tym msc. Chyba ze jestem wiatropylna [emoji23][emoji23][emoji23] poza tym żołnierze mojego M raczej się nie wzmocniły jeszcze po nowym suplemencie bo trwa to 3msc także stad ta pewność [emoji51] a No i cycki bolą :p

Mój po 34 i już wychodzi jedzonko...

@Lanvin z tym mierzeniem wieem co piszą, ale ja czasemm jak budzik zadzwoni to biegnę do ubikacji, potem wierzę i temp. Taka sama jak zaraz po wstaniu :) tu bardziej chodzi o to, że niee możesz sobie chodzić, zrobić kawki, poczekać jeszcze i dopieero ;) i wystarczy, że pospisz 3h i możesz mierzyć.
Kumam teraz. Czyli mogę wstać, przebiec się do toalety i tam zmierzyć? Wiesz, młody codziennie do nas w nocy przychodzi i trochę niekomfortowo się czuję, że musiałabym mierzyć przy nim w łóżku...

A jak ja w nocy wstaje do toalety i idę dalej spać, albo się budzę kilka razy, to będzie miarodajna?

Ale by były jaja jakby się jednak udało... Tego Ci życzę!

Nic nie kłują. Ja bym zrobiła, robiłam 7 lat temu. Gin mierzy przeziernosc karkową i robi test PAPPa z krwi, to badanie wykrywa ewentualne wady genetyczne.

W tym necie to bzdury piszą człowiek się potem denerwuje..

reklama
Do góry