reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Piękny Wojtuś :)
jak będzie mi dane mieć syna tez nazwę syna.
Lez i odpoczywaj, krwiak napewno zniknie i nie będzie zagrażał :)
jesteś rozumień na L4?
Emsi trzymam kciuki kiedy testujesz?
Dariana a ile jesteś po owu?

mam nadzieje ze jak tak dalej pójdzie z zserduszkowaniem to będą II kreseczki :)
Dzięki [emoji8] chciałabym w niedziele 11dpo...ale muszę jeszcze test kupić. A Ty szalejesz kochana ... [emoji173] na pewno coś z tego będzie !!! Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Dużo kosztuje ten zabieg[emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ano duzo ale raz na cale zycie :) wg mnie warto, juz tyle lat sie mecze, ze nie bedzie mi szkoda kasy na to :)

No pięknie myjesz włosy na raty? Myślałam że tylko ja tak robię. Suchy szampon u mnie zdaje egzamin[emoji2] niekiedy nie chce się myć włosów

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez myje grzywke odziennie plus suchy szampon [emoji7] wspanialy wynalazek!

Lanvin, moj to bedzie taki chudy a długi.. mąż długo tak wyglądał dopiero od 5 lat nabrał masy a tak to 193cm i około 80 kg [emoji33] teraz ma przeszło 90 kg i w końcu wyglada normalnie [emoji12] a mały idzie w ślady taty.. wyciągnął się i zrobił chudy [emoji53] co do objawów to masz racje! Mnie też piersi bolały jak nigdy a @ przyszła w terminie.. moim wyznacznikiem to beda chyba pryszcze [emoji23] jak wyjdą standardowo dwa na twarzy to wiem, że przyjdzie @ i nie ma co testu robić [emoji12]
Paraplu, ja też mam taki przyrost włosów na nogach ehhh ogole wieczorem a rano już sa[emoji53]
Bulbasek, Emsi trzymam za was kciuki [emoji6] październik musi byc wasz!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje z tymi wlosami ale milo slyszec, ze nie jestem sama [emoji12]

Kalendarzowo 9t0d czyli zaczynamy 10 tydzien ciazy. Krwiak jest troche mniejszy ale zbliza sie do wylotu wiec prędzej się oprozni niż wchlonie. A to moj "Wojtuś" bo przeczucie mam na chlopca [emoji813][emoji813][emoji813] nastepna wizyta 22luty i to juz genetyczne badania
Aaaaaa jakie cudenko [emoji7] czekam az zniknie ten krwiak, na pewno duzo stresu Cie kosztuje to dziadostwo.

W takim razie dzięki bardzo za wsparcie, pocieszenie i słowa otuchy. Trzymajcie się ciepło. Nessi, Nimitii, Leeleeth. M2b, oraz pozostałym zafasolkowanym życzę powodzenia. Nessi, pozwolę sobie wysłać Ci na priw adres mailowy.
Magus, co sie Rybko stalo?

15.30 mam wizyte u rodzinnego. 3majcie kciuki!!!

Ano duzo ale raz na cale zycie :) wg mnie warto, juz tyle lat sie mecze, ze nie bedzie mi szkoda kasy na to :)

Aaaaaa jakie cudenko [emoji7] czekam az zniknie ten krwiak, na pewno duzo stresu Cie kosztuje to dziadostwo.

Kciuki kochana [emoji110] [emoji110] [emoji110] przycisnij do muru abyś dostała to co chcesz !

Ja się zbieram właśnie do rodzinnego po skierowanie na wyniki, bo chyba znowu mam anemie, jutro pojadę i zrobię przy okazji prolaktyne :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
U mnie rodzinny nie chce dawać skierowan. Wszystko robię prywatnie. Ostatnio, jak robiłam to 150zl w lab zostało. Teraz pójdę ta tarcxyce dokładnie zrobić jeszcze raz to liczyłam, że za wszystko co potrzebne ponad 200zl wydam. Gin tylko prywatnie, więc nie ma możliwości na bezpłatne badania.

Trzymam kciuki za wizytę! :) ✊✊✊

Dziewczyny, czy moje posty się ukazują?
Magoo, ten post jest jedynym który widziałam od jakiegoś czasu... Jeśli faktycznie cos pisałaś to nie było żadnego postu a jestem na bieżąco... Co się dzieje mała?

Ja was dziewczyny czytam, ale @ e kość (a raczej w macice [emoji23] ) mi dala.. Jak wleze do wanny to wam odpisze [emoji23] [emoji369]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Dzięki [emoji8] chciałabym w niedziele 11dpo...ale muszę jeszcze test kupić. A Ty szalejesz kochana ... [emoji173] na pewno coś z tego będzie !!! Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

mam taka nadzieje :) po 1 poronieniu zaszłam w 3 cyklu właśnie teraz tez jest 3
trzymam kciuki za test :)

Do góry