reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niestety nie potrafię uśmiechać się do ludzi, zagadywać jeśli nie mam na to ochoty. Nie można kochać całego świata. To fałszywe i nieszczere.
On był dziś na tym spotkaniu. Jąkał się i płaszczył przed personalną. Korposzczur... umarła bym ze wstydu gdybym musiała się tak zachowywać. Nigdy!!!
Może mnie zwolnią, ale w tej sytuacji będą się bali, że pójdę do sądu :(
Obym zaszła w ciążę ;)

Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie!!!! Jesteście THE BEST!!!!!
Ania ja też taka jak ty, nie musi mnie cały świat lubić, bo i ja do całego się nie uśmiecham. Nie lubię robić niczego przeciwko sobie i później się z tym męczyć, jak mnie coś boli to mówię to głośno;), chociaż powietrze dookoła się oczysci.

797fbdcb3d383119b926f34fbd3c3769.jpg

Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, dopiero doszłam do wpisu. Gratulacje

Witaj i życzymy szybkiego dwupaku...

Aha, czyli badania rozszerzone masz sobie też odpłatnie zrobić? K**** za co my płacimy te cholerne zusy? I to jeszcze taka kwota? Przecież gdyby badanie nie było potrzebne to byście "dla przyjemności" go nie robili... Ale są pewne granice przyzwoitości... Choć z drugiej strony - co mają powiedzieć pary, którym pozostało tylko in vitro? Płatne w całości? Z tego co kojarzę to koszt wynosi coś około 7 tysięcy za jedno podejście... A najlepsze jest to że za same badania do in vitro placilismy 2200 a karotypy już mieliśmy bo tak to 3200 zł.

Dziękuję.

No niestety moja @ mnie nie zawiodła i jest. Nie jest mi dane zostać mama. No trudno, nie wszyscy mogą mieć tą super moc. Następna @ 21.02. Ale to bez znaczenia, bo daje sobie juz z tym wszystkim spokój. Tak musi być poprostu.
Powodzenia dziewczynki :)
Jola chwilę zwątpienia są u każdej, zobacz u mnie ile już przeciwności, ale znowu to coś wróciło, przytulić maleństwo;).

Zgadzam sie co do zarobków...
Synek miał jakieś objawy oprócz gorączki?
Martwię się bo moja córeczka wczoraj zaczęła gorączkować - prawie 40 stopni, co u takiego malucha nie jest niczym niezwykłym, ale nie ma żadnych innych objawów oprócz gorączki. Reaguje na paracetamol i na razie nic innego jej nie daję, ale martwię się jak cholera...
Dopiero na tej stronie jestem, u mojego doszedł paskudny kaszel i narzekał na gardło. Ale już teraz wesoły:)), kaszel pewnie jeszcze się przez tydzień utrzyma. W piątek pójdziemy na kontrolę.

reklama
IMG_20170125_185629.jpg
Dziewczyny a ten kwas foliowy jest ok? Folian jest strasznie drogi :(

Załączniki

• IMG_20170125_185629.jpg
    IMG_20170125_185629.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 309
Do góry