reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam serdecznie ....
U mnie pogoda dopisuje wiec majówka udana :-) pozatym jestem na etapie oczekiwania @ czy przyjdzie czy nie to juz 24dc wczoraj zrobilam sobie z glupoty test i wyszla mi druga bardzo blada kreska poki vo na nic sie nie nastawiam wole nie cieszyc sie tym bardziej j ze ta kreska jest bardzo blada ...bedzie co ma byc :-) zycze milego dnia i wypoczynku .

Renia trzymam kciuki &&& :) i juz po cichu gratuluję :)

Hej dziewczyny ja dzisiaj kolejny dzień w pracy.
Myślę że jutro sobie zatestuje
emoji4.png
raczej nie ludze się ze coś tam będzie ale....
emoji4.png

Trzymam kciuki :) &&&&

Ja bardzo chce wierzyć ale strasznie mi trudno. Humor mam okropny dziś , nadzieja słabnie , brzuch boli . Jak się uda to będzie cud. Płakać mi się chce. Dziś mamy ta 40-stke kolegi nie chce mi się tam iść, Płakać mi się chce bo czuję że kolejny raz się nie udalo, ile jeszcze będzie tych razow??? Ja już nie mam siły. Okropny czas wybrała ta wredna @

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Tulę Cię bardzo mocno :*❤

reklama
Witam serdecznie ....
U mnie pogoda dopisuje wiec majówka udana :-) pozatym jestem na etapie oczekiwania @ czy przyjdzie czy nie to juz 24dc wczoraj zrobilam sobie z glupoty test i wyszla mi druga bardzo blada kreska poki vo na nic sie nie nastawiam wole nie cieszyc sie tym bardziej j ze ta kreska jest bardzo blada ...bedzie co ma byc :-) zycze milego dnia i wypoczynku .
o kurcze fajnie, kiedy chcesz test powtorzyc?

U mnie beta powiedziała: "To nie Twój miesiąc, kochana". Także w czwartek @ i zaczynamy nowy cykl...

Renatka, gratulacje :-)

Renatka &&&&& i test poproszę, żeby oczy kreseczkami nacieszyć [emoji4]

Pozdrowienia z łóżeczka [emoji4] mam za sobą bardzo intensywny tydzień i weekend pełen atrakcji i mój organizm dziś odreagowuje. Muszę się podnieść, bo kawy mi się zachciało. Dobrze, że jutro wolne [emoji4]

Kciuki za testujące!!!

Zapisałam się na środę do gina. W sumie sama nie wiem po co[emoji19] Zastanawiam się czy sobie humor psuć...

Fabimama u mnie już okres się skończył więc możesz poprawić w tabelce- 4 cykl starań, termin

reklama
A dlaczego popsuć? Który dc będziesz miała?

Bo pewnie znowu usłyszę, że wszystko jest ok i trzeba się starać i tak już 17cs (albo coś koło tego, bo już się pogubiłam w tym liczeniu). Ale może chociaż wynik cytologii sobie odbiorę. U mnie dopiero początek cyklu.

Do góry