reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę szczęśliwa tak na 100% teraz zupełnie nic mnie nie cieszy , ja cały czas jestem smutna :( zła , nie uśmiecham się :( jak tak dalej żyć

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam serdecznie ....
U mnie pogoda dopisuje wiec majówka udana :-) pozatym jestem na etapie oczekiwania @ czy przyjdzie czy nie to juz 24dc wczoraj zrobilam sobie z glupoty test i wyszla mi druga bardzo blada kreska poki vo na nic sie nie nastawiam wole nie cieszyc sie tym bardziej j ze ta kreska jest bardzo blada ...bedzie co ma byc :-) zycze milego dnia i wypoczynku .
Ooo ja! Renia a może lepiej na betę iść? ??? Wrzuć zdjęcie! Trzymam kciuki z całych sił! A jakieś objawy... cokolwiek?
Hej dziewczyny ja dzisiaj kolejny dzień w pracy.
Myślę że jutro sobie zatestuje [emoji4] raczej nie ludze się ze coś tam będzie ale.... [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Samotna - trzymam kciuki! Daj znać koniecznie!
Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę szczęśliwa tak na 100% teraz zupełnie nic mnie nie cieszy , ja cały czas jestem smutna :( zła , nie uśmiecham się :( jak tak dalej żyć

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana.. też tak kiedyś myślałam. Dokładnie 8 lat temu. Musiałam stoczyć wewnętrzna walkę samą ze sobą... czego w życiu pragnę bardziej. 2 biologiczne dziecko. . Rosnący brzuszek.. kopniaki czy wspierać męża w walce o jego synów... wiedziałam że jeśli chłopcy z nami zamieszkają mogę zapomnieć o 2 tylko moim maluszku... .Bo mąż od razu mówił że na 4 dzieci nad nie będzie stać. Podjęłam decyzję najlepszą : wybrałam "moich" chłopaków. Nie żałuję. Po kilku latach i tak zaczęliśmy się starać o maluszka . Czasami trzeba obrać sobie nową ścieżkę. .. a nie mysleliscie o adopcji?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Fabimama nie ma objawów czasem cos zaklujemnie w brzuchu i z dwa razy bylo mi nie dobrze dlatego sie nie nastawiam na nic Martyśka kupilam bobotest

Mnie dzisiaj cos kłuje z lewej strony, moze jutro sobie siknę razem z yesenia :) chociaz dla mnie jeszcze za wcześnie chyba.

reklama
Do góry