reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę szczęśliwa tak na 100% teraz zupełnie nic mnie nie cieszy , ja cały czas jestem smutna :( zła , nie uśmiecham się :( jak tak dalej żyć

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam serdecznie ....
U mnie pogoda dopisuje wiec majówka udana :-) pozatym jestem na etapie oczekiwania @ czy przyjdzie czy nie to juz 24dc wczoraj zrobilam sobie z glupoty test i wyszla mi druga bardzo blada kreska poki vo na nic sie nie nastawiam wole nie cieszyc sie tym bardziej j ze ta kreska jest bardzo blada ...bedzie co ma byc :-) zycze milego dnia i wypoczynku .
Ooo ja! Renia a może lepiej na betę iść? ??? Wrzuć zdjęcie! Trzymam kciuki z całych sił! A jakieś objawy... cokolwiek?
Hej dziewczyny ja dzisiaj kolejny dzień w pracy.
Myślę że jutro sobie zatestuje [emoji4] raczej nie ludze się ze coś tam będzie ale.... [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Samotna - trzymam kciuki! Daj znać koniecznie!
Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę szczęśliwa tak na 100% teraz zupełnie nic mnie nie cieszy , ja cały czas jestem smutna :( zła , nie uśmiecham się :( jak tak dalej żyć

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana.. też tak kiedyś myślałam. Dokładnie 8 lat temu. Musiałam stoczyć wewnętrzna walkę samą ze sobą... czego w życiu pragnę bardziej. 2 biologiczne dziecko. . Rosnący brzuszek.. kopniaki czy wspierać męża w walce o jego synów... wiedziałam że jeśli chłopcy z nami zamieszkają mogę zapomnieć o 2 tylko moim maluszku... .Bo mąż od razu mówił że na 4 dzieci nad nie będzie stać. Podjęłam decyzję najlepszą : wybrałam "moich" chłopaków. Nie żałuję. Po kilku latach i tak zaczęliśmy się starać o maluszka . Czasami trzeba obrać sobie nową ścieżkę. .. a nie mysleliscie o adopcji?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Fabimama nie ma objawów czasem cos zaklujemnie w brzuchu i z dwa razy bylo mi nie dobrze dlatego sie nie nastawiam na nic Martyśka kupilam bobotest

Mnie dzisiaj cos kłuje z lewej strony, moze jutro sobie siknę razem z yesenia :) chociaz dla mnie jeszcze za wcześnie chyba.

reklama
Do góry