reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie, nie mialam:p..

Hmm... to może jeszcze nie wszystko u mnie stracone?? :)

Ale one się filtrują same, jak ktoś ma termin @ na dzisiaj, to wyświetla się na czerwono automatycznie :-) Ja to mogę robić, najwyżej będę w pracy ogarniać w wolnej chwili, ale niech chociaż jedna lub dwie osoby też to robią :-) no i niech mi ktoś powie jak tą tabelkę tu wkleić w taki sposób, jak robiła to @Aleksandrax :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A dostaniemy dostęp do tego pliku? BTW ja w ogóle nie wiedziałam, że to też jest google drive plik :)

Opisując Lanvin jak wkleić tabelkę, zrobiłam obraz niebieskiej części, więc wam wklejam.
Jakby był z tym problem to mogę raz na kilka dni wejść i ją wkleić (to nadążanie za wpisami i pilnowanie dat @ mnie przerosło ostatnio)

Zobacz załącznik 791847

Dlatego myślałam, że idealnie jeżeli każda z nas by sama swoje dane aktualizowala... No ale ok, zostanmy prze opcji którą wolicie :)

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie wy to wiecie wszystko a ja tak mało się znam chodzi mi o to ze dziś mam 11 dc i mam sluz przezroczysty jak kisiel ale zabarwiony jakby krwią i teraz mi powiedzcie czy to znaczy że za kilka dni będzie owulacja czy ze już blisko czy jak?wczoraj dzialalismy z mężem i niewiem czy znowu dziś działać czy już nie?licząc ze metoda na dziewczynkę jest prawdziwa to czy za 2 dni już nie będzie za późno?sorki dziewczyny za takie głupie pytania ale kto pyta nie błądzi ;)
Jak zabarwiony krwią to najpraedopodobniej pecherzyk już pękł...

Gabrika, jak chcesz ją edytować, to Ci udostępnię i możemy razem to robić, bo tak jak Aleksandrax pisze, każdy będzie mógł wejść w ten plik i pisać bzdury, a generalnie jest tak, że jak każdy ma coś robić, to potem nie robi tego nikt, takie rozproszenie odpowiedzialności :)

Hmm... to może jeszcze nie wszystko u mnie stracone?? :)

A dostaniemy dostęp do tego pliku? BTW ja w ogóle nie wiedziałam, że to też jest google drive plik :)

Dlatego myślałam, że idealnie jeżeli każda z nas by sama swoje dane aktualizowala... No ale ok, zostanmy prze opcji którą wolicie :)
Dopoki nie ma @ to jest nadzieja;) ilu dniowe masz cykle a ktory dzien masz teraz?

Dopoki nie ma @ to jest nadzieja;) ilu dniowe masz cykle a ktory dzien masz teraz?

No niby tak, ale nie chce mi się wierzyć że 3 testy nic by nie wykazały & zero, abosolutne zero jakichkolwiek objawów! o_O

Dzisiaj mam 30 dc, powinna małpa dzisiaj przyjść, choć nie mam też 100% pewności bo ostatnio wahają mi się cykle między 28-30, a ostatni (najdłuższy) nawet 35 :/

reklama
Do góry