reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że skoro już każda bez problemu może edytować ten plik (bez logowania itd), to może wykorzystajmy ten plik i zróbmy go od nowa?

Link do: Staraczki 2017

Myślę, że to dobre rozwiązanie bo w ten sposób żadna z nas nie będzie obarczona obowiązkiem uzupelniania danych, tylko każda z nas spędzi dosłownie 30 sekund na dodaniu swoich danych & później każda będzie odpowiedzialna za ich aktualizacje. Co myślicie? Taka wspólna odpowiedzialność i team work :D

Oczywiście nie chcę Wam narzucać mojego pomysłu, jeżeli nie macie ochoty albo pomysł jest zły, to po prostu napiszcie, nie obrażę się!

reklama
Dziewczyny to jak robimy z tą tabelka ? Mam uzupełniać ta co dostałam od Aleksandry,czy będzie nowa i każda będzie sama się wpisywać??.
Ja poproszę kochaniutkie o wpisanie, 5 cykl starań, 3 dziecko, @ na 8 luty [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Ejjjj tylko mi przypadkiem nie wysyłać tych fluidków w tym cyklu !!! Mnie omijajcie ten miesiąc ;p Mogę oddać potrzebującej ( tylko się o nie nie pozabijajcie[emoji14])

Ja już dostałam tabelkę od Aleksandry,jutro chcem uzupełniać ,no chyba że dziewczyny chcą nowa z dostępem. Dla mnie to obojętne.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Przez internety ;p Firma Swanson czy jakoś tak ;)
A je trzeba brać od początku cyklu, czy nie ma znaczenia??

Cheebay, niestety nie mierze, ale jeśli @ przyjdzie, to chyba zacznę.

Kurcze, dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, bo jeszcze w swoje wymysły i urojenia uwierzę... [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

A je trzeba brać od początku cyklu, czy nie ma znaczenia??

Cheebay, niestety nie mierze, ale jeśli @ przyjdzie, to chyba zacznę.

Kurcze, dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, bo jeszcze w swoje wymysły i urojenia uwierzę... [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Od 1 dc do owulacji niby, ja biorę zawsze od 2-3 bo zapominam ;p i do 16 biorę tak na wszelki wypadek :)

reklama
Do góry