reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że skoro już każda bez problemu może edytować ten plik (bez logowania itd), to może wykorzystajmy ten plik i zróbmy go od nowa?

Link do: Staraczki 2017

Myślę, że to dobre rozwiązanie bo w ten sposób żadna z nas nie będzie obarczona obowiązkiem uzupelniania danych, tylko każda z nas spędzi dosłownie 30 sekund na dodaniu swoich danych & później każda będzie odpowiedzialna za ich aktualizacje. Co myślicie? Taka wspólna odpowiedzialność i team work :D

Oczywiście nie chcę Wam narzucać mojego pomysłu, jeżeli nie macie ochoty albo pomysł jest zły, to po prostu napiszcie, nie obrażę się!

reklama
Dziewczyny to jak robimy z tą tabelka ? Mam uzupełniać ta co dostałam od Aleksandry,czy będzie nowa i każda będzie sama się wpisywać??.
Ja poproszę kochaniutkie o wpisanie, 5 cykl starań, 3 dziecko, @ na 8 luty [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Ejjjj tylko mi przypadkiem nie wysyłać tych fluidków w tym cyklu !!! Mnie omijajcie ten miesiąc ;p Mogę oddać potrzebującej ( tylko się o nie nie pozabijajcie[emoji14])

Ja już dostałam tabelkę od Aleksandry,jutro chcem uzupełniać ,no chyba że dziewczyny chcą nowa z dostępem. Dla mnie to obojętne.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Przez internety ;p Firma Swanson czy jakoś tak ;)
A je trzeba brać od początku cyklu, czy nie ma znaczenia??

Cheebay, niestety nie mierze, ale jeśli @ przyjdzie, to chyba zacznę.

Kurcze, dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, bo jeszcze w swoje wymysły i urojenia uwierzę... [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

A je trzeba brać od początku cyklu, czy nie ma znaczenia??

Cheebay, niestety nie mierze, ale jeśli @ przyjdzie, to chyba zacznę.

Kurcze, dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, bo jeszcze w swoje wymysły i urojenia uwierzę... [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Od 1 dc do owulacji niby, ja biorę zawsze od 2-3 bo zapominam ;p i do 16 biorę tak na wszelki wypadek :)

reklama
Do góry