Lanvin
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahahahahahahaha niemniej dziekuje za komplement [emoji8]
Lat mi nie ubywa, ciort wie ile czasu mi zostalo kiedy to jeszcze ktos mi bedzie mowil zem ladna [emoji23]
Takze docieniam kazde mile slowo [emoji12] nigdy nie wiadomo kiedy bedzie ten ostatni raz [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez chce, ja tez!
Doskonale rozumiem. Tez miewam ataki paniki. A co bralas przez 4 miesiące ciszy?Ja z corka odstawiłam dopiero w 4 miesiacu ciazy, bo z tych lekow nie wolno zejść ,,z dnia na dzien,, na szczęście córeczka zdrowa jak rydz po tabletki ruszyłam 4 dni po porodzie gdzie ataki paniki nie dały zyc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również przyłączam sie do tego apelu... nie korzystam z facebooka, nie cierpię go serdecznie...Kobitki ale mam nadzieje, ze tu zostaniecie ... nie przeniesiecie się na grupę na fb hehe [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...