Lanvin
Fanka BB :)
Podeślij :-)Jakby ktoś chciał to i ja też mogę podesłać swój link
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podeślij :-)Jakby ktoś chciał to i ja też mogę podesłać swój link
No tutaj kochanaO! Bardzo ciekawy temat. Podeslesz jakoś link do wiadomości na ten temat?
Planujemy jakieś wakacje na wiosnę i zastanawiam się czy gdybym była w ciąży, to czy na pewno powinnam.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana trochę mnie uspokoilasMuszko ja lecialam samolotem w 5tc nic się nie stało nie martw się. To chodzi bardziej i prace stuardess ponieważ one z tym mają do czynienia na codzień i chodzi o ciśnienie w kabinie itd.
Naprawdę się nie martw jeśliby latałam codziennie wtedy mogłabyś mieć problem dlatego tak piszą ale to się tyczy lotów regularnych. A jak lecisz tylko tam i z powrotem do tego z przerwą to bez obaw. Oczywiście zaznacz linia lotniczym ze jestem w ciąży będą ciebie traktowali jak królowa ja nawet jechałam na płytę lotniska w wydzielonym sektorze tylko dla mnie w autobusie [emoji23] niczym VIP
tak octenisept szedl w ruch przy kazdym przewijaniuO kurcze super jeden problem z głowy a czym robiłaś octeniseptem?
Mos https://www.facebook.com/nimitiiDziewczyny, to dawajcie linki
Teraz Ci wysłałam Kochana Dominika to ja Ale jesteś fajowa :*
To kim jest tajemnicza Ewa ja tu ze śmiechu zaraz padne [emoji23]Teraz Ci wysłałam Kochana Dominika to ja Ale jesteś fajowa :*