Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też chcę Ciebie lux co prawda rzadko bywam ostatnio na fb bo Bb muszę nadrabiaćide zaszykowac obiad, potem oblece watek i zobacze ktore dokladnie chcialy mnie na fb, bo moglam niechcacy ktoras ominac
O! Bardzo ciekawy temat. Podeslesz jakoś link do wiadomości na ten temat?Dzień dobry dziewczynki! Naczytałam się dziś o negatywnym wpływie lotu samolotem we wcześniej ciąży. Mu lecimy do Polski na początku lutego i się boję teraz.
Podobno zmiany ciśnienia źle wpływają na rozwój płodu
Muszko ja lecialam samolotem w 5tc nic się nie stało nie martw się. To chodzi bardziej i prace stuardess ponieważ one z tym mają do czynienia na codzień i chodzi o ciśnienie w kabinie itd.Dzień dobry dziewczynki! Naczytałam się dziś o negatywnym wpływie lotu samolotem we wcześniej ciąży. Mu lecimy do Polski na początku lutego i się boję teraz.
Podobno zmiany ciśnienia źle wpływają na rozwój płodu
Ja chcę :-)jesli ktoras mnie chce na fb to dac znac, wysle na priv dane
Dawaj!Ijaaa Paraplu też bym chętnie zobaczyła jak wyglądasz [emoji16] i Spark i Bulbasek i Windy [emoji6][emoji3] ja w razie czego też mogę swojego FB podać, nie mam nic do ukrycia [emoji23]
U mnie dziś znów śnieg napadał [emoji7] muszę małego na sanki zabrać [emoji3]
Ktoś dzisiaj albo jutro testuje??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakby ktoś chciał to i ja też mogę podesłać swój linkOgólnie mi też możecie popodsyłac swoje linki :-)
O kurcze super jeden problem z głowy a czym robiłaś octeniseptem?malemu odpadl dzis pepek
To jeszcze ja [emoji6]Ja jestem na polu walki [emoji23] czekam na Ciebie [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom