reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Słucham? Żebyś poronila? Kobiety co się dzieje z tymi treściami? Chyba słowa bym nie powiedziała już do niego[emoji44]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
I tak mniej więcej wyglądają Nasze relacje ..
Ja mu kiedyś to wypomniałam, to się wypierał. Ale zarówno on jak i teściowa, zawsze się wypierają tego co mówią ...

reklama
Hej Dziewczynki[emoji4] mam 30 lat, o drugiego dzidziusia staramy sie od około 5 lat, tzn 5 lat sie nie zabezpieczamy, kochamy sie do konca a tu nic sie nie dzieje. Obserwując swój organizm zdaje sobie sprawe ze mam mega problemy hormonalne ( ropne pryszcze w dolnej części twarzy i w różnych miejscach na ciele) łojotok skory, włoski w nieporządanych miejscach, przyrooost wagi, No i na koniec depresja... z nia sie juz uporałam ( choć przeszłam rowniez silna depresje Poporodowa, lekarz powiedział -ginekolog jaki i psychiatra, ze u mnie każde zmiany hormone mogą sie tym wlasnie objawiać, np przy kolejnej ciazy badz w przyszłości menopazuzie) No ale nie o tym. Mieszkam w Uk, i w koncu po dwóch latach bezskutecznej próby podjęcia jakiegokolwiek leczenia w NHS, tydzien temu poszłam prywatnie do ginekologa. Otwórz stwierdził za niski progesteron, PCO ( choć miesiączki mam co m-c +/- tydzien. Dostałam zlecenie dodatkowych badań hormonów i maz nasienia. W poniedziałek idziemy na te badania i w ten sam dzien bedą wyniki. Na wizycie rowniez dostałam PROGENOVA 2mg ( progesteron) który mam łykać od 2dc a miedzy 8-12dc mam przyjsc na usg czy moje cienkie endometrium zareagowało na lek. Pojde oczywiscie z reszta wyników i zobaczymy czego sie dowiem i co dalej zaleci. Oprócz tego baaaardzo dużo pozytywnych opinii staraczek wyczytałam o INOFEM (droższy INOFOLIC) , praktycznie same pozytywne opinie i mnostwo z nich ,,zaskoczyło,, po tym, wiec zamówiłam z pl i bede Piła 2saszetki dziennie . Na op jest zeby pic 1, ale wiekszosc kobiet ktore zaszły Piły dwie- zeby wzmocnić dawke terapeutyczna. Poczytajcie o tym, ja czekam az paczuszka przyjdzie i zaczynam. Można INOFEM pic bez problemu przy innych lekach stymulujących owulacje. Nooo to sie rozpisałam [emoji51][emoji3] pozdrawiam Was cieplutko i trzymam za każda i siebie kciuki[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj powodzenia [emoji57]

Temat teściów i ja przerabialam gdy zaszlam w pierwsza ciążę nazwała mnie krowa ze zlapalam jej synka na brzuch ze burdel z jej domu zrobilam ( nie byliśmy jeszcze małżeństwem ale dodam ze oboje byliśmy dorośli i tego chcieliśmy ) teraz wypiera się ze nic nie mówiła

Ijaaa Paraplu też bym chętnie zobaczyła jak wyglądasz [emoji16] i Spark i Bulbasek i Windy [emoji6][emoji3] ja w razie czego też mogę swojego FB podać, nie mam nic do ukrycia [emoji23]

U mnie dziś znów śnieg napadał [emoji7] muszę małego na sanki zabrać [emoji3]
Ktoś dzisiaj albo jutro testuje??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję wam takich teściów.powiem wam ze jak mieszkaliśmy przez jakiś czas i teściów to nie lubiłam teściowej wydawało mi się ze się wtrąca,wkurzala mnie strasznie.jak się wyprowadzilismy i zamieszkalismy z dala od rodziny to wszystko sie zmienilo.teraz jest cudowna.jest mi bardzo bliska.zawsze za mną stoi murem,jak mój mąż czasem zachowywał się głupio to zawsze go zrypala i stawała w mojej obronie.mówi mi że jestem dla niej jak córka,że mnie kocha.to naprawdę miłe.Ale... mówię do niej teściowa nie mamo!uważam że mamę ma się tylko jedna.

reklama
O matko to ja myślałam, że jestem jedną z niewielu takich zagubionych sierotek. U mnie też więcej ogarnia mezus :rolleyes: ale staram się go wyreczac w niektórych sprawach choć nie zawsze mi wychodzi.
@pyzunia86 piękne krechy :happy:
U nas zaczęły się dni płodne, więc od wczoraj dzialamy. We wtorek owulka, a mój M ma wolne cały tydzien :blink: więc od razu ma lepszy humor i więcej chęci do działania.
@Bulbasek a co u Ciebie?
To powodzenia w działaniach[emoji14]

Do góry