reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej. U mnie też cień nie sciemnial... chyba te testy tak mają że pokazują ten cień [emoji54] jak do pon nie dostanę @ to kupię inny test. Pozdrawiam i życzę miłego dnia [emoji10]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa pokaz testa z dzis :)
moja chlopaki spia, mlody zajal polowe lozka a Tomek kawalek ehh, widac kto rzadzi :D
Lux chyba dupa będzie z tego...
1484379767-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

pyzunia86 ale jest! A ja też na drugi dzień zrobiłam test i tez wcale nie była ciemniejsza. Najlepiej idź na betę :) siwa84 to tyczy się też ciebie ;)

Lux taki dzidziuś w domu jest cudowny a jak pachnie. Mój syn co chwile powtarza ze on nie lubi dzidziusiów [emoji23] hahaha to się zdziwi jak przyjdzie czas ze mu powiemy ze i o dzidziusia będzie miał.
Mamy imiona Maximilian (mój wybór dla syna) a mąż wybrał imię dla córki Iga co o tym imieniu myślicie ?

pyzunia86 ale jest! A ja też na drugi dzień zrobiłam test i tez wcale nie była ciemniejsza. Najlepiej idź na betę :) siwa84 to tyczy się też ciebie ;)

Lux taki dzidziuś w domu jest cudowny a jak pachnie. Mój syn co chwile powtarza ze on nie lubi dzidziusiów [emoji23] hahaha to się zdziwi jak przyjdzie czas ze mu powiemy ze i o dzidziusia będzie miał.
Mamy imiona Maximilian (mój wybór dla syna) a mąż wybrał imię dla córki Iga co o tym imieniu myślicie ?
Iga mi się bardzo podoba... zwłaszcza zdrobnienie Isia...

magoo ja poprzedniej ciąży dałam imię robocze Zoja (czyli życie ) czułam że to była dziewczynka. Mąż zawsze chciał Iga i chce mu dać ten przywilej w końcu wymyślić imie.

bardzo cudowny :D tak mysle kto kogo uspil :D
20170114-084525.jpg

reklama

Nimitii mi się Iga bardzo podoba. Znam taka małą 4latke I jest przeslodka [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry