reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki dziękuję za wasze wsparcie i rady. Problem z tym, że on więcej zarabia i na to rady nie ma :frown: powiem wam normalnie on by mi nieba uchylił kupił wszystko co chce... tylko potem w takich sytuacjach ja się naslucham. Po prostu odmawiam bo wiem że mi to będzie wypomniane wcześniej czy później.

Powiedziałam wam wczoraj ze koniec że staraniami u nas i dziś się obudziłam z tym przeswiadczeniem ale jak tylko wstałam zrobiłam sobie test ciazowy. Jestem 4 dni przed okresem i jest blada kreska i co teraz? Powinnam się cieszyć ale wiecie blada kreska to jeszcze nic a ja jestem zła i smutna za wczoraj jak ja mam się podzielić radosna nowina?
Chciałam wam wrzucić zdjęcie testu ale aparat w tel mi się popsuł już teraz z daleka bie łapie ostrości (o to też awantura była bo nie potrafię nic uszanować przeciez:frown:) a przednia nie robi też ostro jak nie ma twarzy... kupię baterie do aparatu i jutro powtórzę test to wam wrzucę.
Robiłam test testem paskowym o czułości 25.
A może właśnie ta nowina w nim coś zmieni? Ucieszy się, przeprosi...

reklama
Gratuluje wszystkich pozytywnych testów!! [emoji173]️
Spark, wstałam o 7, czytam twojego posta i myśle hmm otworzyć? Mleko i sok sie odkręca i myśle dalej a porem strzeliłam się w łeb i mowię kurde! Drzwi! [emoji23][emoji23] ale faktycznie można dać się wkręcić.. ehhh szkoda, że musicie ten cykl odpuścić [emoji27]
Ja wlasnie wróciłam z cukierni bo popołudniu mamy gości, a teraz zabieram się za ogarniania mieszkania bo o 15 dodatkowo odwiedzi nas ksiądz z kolęda [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ehh a mi nadzieja skoczyla w gore bo zaczel mnie kluc brzuch, przestal po zrobieniu dwojki i po odgazowaniu sie [emoji23][emoji23][emoji23]

Na dekel mi juz bije, ze ze zwykleo zatwardzenia potrafie ciaze wyczarowac [emoji23]

Co sie dziwie wlasnej glowie jak w tamtym cyklu tez mnie klulo i myslalam, ze implantacja a urodzilam dorodnego baka [emoji23]

Przez Ciebie wyplułem kawę na telefon [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jesteś niemożliwa [emoji5]

Moi sąsiedzi mają oddzielne konta, mają umówione kto za co płaci ... kłócą się o każdą złotówkę. Ostatnio kłócili się o to, kto ze swoich pieniędzy kupi bułki na śniadanie dla dzieci. I tak jest cały czas ...awantury ciągną się od rana do wieczora ...ocipieć idzie. W nowym budownictwie każdy ich krzyk słychać jakby w sąsiednim pokoju ...
Przykre to... U nas była mała przerwa w mojej pracy (pół roku nie pracowalam) , ale zawsze miałam pieniądze. Nie musiałam go o nie prosić, sam mi zostawial z jakąś tam karteczka np."na waciki dla zonki" :-D:-D Może właśnie trzeba na spokojnie porozmawiać. Albo zostaw mu dom na głowie opłaty, jedzenie, zakupy, życie... Niech sam zobaczy ile na co wydajecie i potrzebujecie. Niech poczuje się głową rodziny i niech ją utrzymuje.

Gratuluje wszystkich pozytywnych testów!! [emoji173]️
Spark, wstałam o 7, czytam twojego posta i myśle hmm otworzyć? Mleko i sok sie odkręca i myśle dalej a porem strzeliłam się w łeb i mowię kurde! Drzwi! [emoji23][emoji23] ale faktycznie można dać się wkręcić.. ehhh szkoda, że musicie ten cykl odpuścić [emoji27]
Ja wlasnie wróciłam z cukierni bo popołudniu mamy gości, a teraz zabieram się za ogarniania mieszkania bo o 15 dodatkowo odwiedzi nas ksiądz z kolęda [emoji849]

Ale to.nie drzwi :p

Dziewczynki dziękuję za wasze wsparcie i rady. Problem z tym, że on więcej zarabia i na to rady nie ma :frown: powiem wam normalnie on by mi nieba uchylił kupił wszystko co chce... tylko potem w takich sytuacjach ja się naslucham. Po prostu odmawiam bo wiem że mi to będzie wypomniane wcześniej czy później.

Powiedziałam wam wczoraj ze koniec że staraniami u nas i dziś się obudziłam z tym przeswiadczeniem ale jak tylko wstałam zrobiłam sobie test ciazowy. Jestem 4 dni przed okresem i jest blada kreska i co teraz? Powinnam się cieszyć ale wiecie blada kreska to jeszcze nic a ja jestem zła i smutna za wczoraj jak ja mam się podzielić radosna nowina?
Chciałam wam wrzucić zdjęcie testu ale aparat w tel mi się popsuł już teraz z daleka bie łapie ostrości (o to też awantura była bo nie potrafię nic uszanować przeciez:frown:) a przednia nie robi też ostro jak nie ma twarzy... kupię baterie do aparatu i jutro powtórzę test to wam wrzucę.
Robiłam test testem paskowym o czułości 25.
M2b super nowina [emoji1] wiem, że teraz masz mętlik e głowie ale mimo wszystko staraj się cieszyć. Pamiętaj, będziesz wspominać ta chwilę całe swoje życie [emoji6] ja się cieszę bardzo, że Wam się udało [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry