reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki dziękuję za wasze wsparcie i rady. Problem z tym, że on więcej zarabia i na to rady nie ma :frown: powiem wam normalnie on by mi nieba uchylił kupił wszystko co chce... tylko potem w takich sytuacjach ja się naslucham. Po prostu odmawiam bo wiem że mi to będzie wypomniane wcześniej czy później.

Powiedziałam wam wczoraj ze koniec że staraniami u nas i dziś się obudziłam z tym przeswiadczeniem ale jak tylko wstałam zrobiłam sobie test ciazowy. Jestem 4 dni przed okresem i jest blada kreska i co teraz? Powinnam się cieszyć ale wiecie blada kreska to jeszcze nic a ja jestem zła i smutna za wczoraj jak ja mam się podzielić radosna nowina?
Chciałam wam wrzucić zdjęcie testu ale aparat w tel mi się popsuł już teraz z daleka bie łapie ostrości (o to też awantura była bo nie potrafię nic uszanować przeciez:frown:) a przednia nie robi też ostro jak nie ma twarzy... kupię baterie do aparatu i jutro powtórzę test to wam wrzucę.
Robiłam test testem paskowym o czułości 25.
A może właśnie ta nowina w nim coś zmieni? Ucieszy się, przeprosi...

reklama
Gratuluje wszystkich pozytywnych testów!! [emoji173]️
Spark, wstałam o 7, czytam twojego posta i myśle hmm otworzyć? Mleko i sok sie odkręca i myśle dalej a porem strzeliłam się w łeb i mowię kurde! Drzwi! [emoji23][emoji23] ale faktycznie można dać się wkręcić.. ehhh szkoda, że musicie ten cykl odpuścić [emoji27]
Ja wlasnie wróciłam z cukierni bo popołudniu mamy gości, a teraz zabieram się za ogarniania mieszkania bo o 15 dodatkowo odwiedzi nas ksiądz z kolęda [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ehh a mi nadzieja skoczyla w gore bo zaczel mnie kluc brzuch, przestal po zrobieniu dwojki i po odgazowaniu sie [emoji23][emoji23][emoji23]

Na dekel mi juz bije, ze ze zwykleo zatwardzenia potrafie ciaze wyczarowac [emoji23]

Co sie dziwie wlasnej glowie jak w tamtym cyklu tez mnie klulo i myslalam, ze implantacja a urodzilam dorodnego baka [emoji23]

Przez Ciebie wyplułem kawę na telefon [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jesteś niemożliwa [emoji5]

Moi sąsiedzi mają oddzielne konta, mają umówione kto za co płaci ... kłócą się o każdą złotówkę. Ostatnio kłócili się o to, kto ze swoich pieniędzy kupi bułki na śniadanie dla dzieci. I tak jest cały czas ...awantury ciągną się od rana do wieczora ...ocipieć idzie. W nowym budownictwie każdy ich krzyk słychać jakby w sąsiednim pokoju ...
Przykre to... U nas była mała przerwa w mojej pracy (pół roku nie pracowalam) , ale zawsze miałam pieniądze. Nie musiałam go o nie prosić, sam mi zostawial z jakąś tam karteczka np."na waciki dla zonki" :-D:-D Może właśnie trzeba na spokojnie porozmawiać. Albo zostaw mu dom na głowie opłaty, jedzenie, zakupy, życie... Niech sam zobaczy ile na co wydajecie i potrzebujecie. Niech poczuje się głową rodziny i niech ją utrzymuje.

Gratuluje wszystkich pozytywnych testów!! [emoji173]️
Spark, wstałam o 7, czytam twojego posta i myśle hmm otworzyć? Mleko i sok sie odkręca i myśle dalej a porem strzeliłam się w łeb i mowię kurde! Drzwi! [emoji23][emoji23] ale faktycznie można dać się wkręcić.. ehhh szkoda, że musicie ten cykl odpuścić [emoji27]
Ja wlasnie wróciłam z cukierni bo popołudniu mamy gości, a teraz zabieram się za ogarniania mieszkania bo o 15 dodatkowo odwiedzi nas ksiądz z kolęda [emoji849]

Ale to.nie drzwi :p

Dziewczynki dziękuję za wasze wsparcie i rady. Problem z tym, że on więcej zarabia i na to rady nie ma :frown: powiem wam normalnie on by mi nieba uchylił kupił wszystko co chce... tylko potem w takich sytuacjach ja się naslucham. Po prostu odmawiam bo wiem że mi to będzie wypomniane wcześniej czy później.

Powiedziałam wam wczoraj ze koniec że staraniami u nas i dziś się obudziłam z tym przeswiadczeniem ale jak tylko wstałam zrobiłam sobie test ciazowy. Jestem 4 dni przed okresem i jest blada kreska i co teraz? Powinnam się cieszyć ale wiecie blada kreska to jeszcze nic a ja jestem zła i smutna za wczoraj jak ja mam się podzielić radosna nowina?
Chciałam wam wrzucić zdjęcie testu ale aparat w tel mi się popsuł już teraz z daleka bie łapie ostrości (o to też awantura była bo nie potrafię nic uszanować przeciez:frown:) a przednia nie robi też ostro jak nie ma twarzy... kupię baterie do aparatu i jutro powtórzę test to wam wrzucę.
Robiłam test testem paskowym o czułości 25.
M2b super nowina [emoji1] wiem, że teraz masz mętlik e głowie ale mimo wszystko staraj się cieszyć. Pamiętaj, będziesz wspominać ta chwilę całe swoje życie [emoji6] ja się cieszę bardzo, że Wam się udało [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry