Zgadzam się w 100 % sexi bielizna nadaje kobiecosci [emoji173]Mój Boże, Windy, jedyna jesteś... z tymi gumkami to ja podbijam w całości i po bandzie - używaliśmy jednych z najdroższych - i po co?
No i tu chyba jest problem - zresztą nie tylko u Ciebie - odczłowieczamy się, zapominamy o własnych potrzebach, jedynie efekt nas interesuje... a efektu nie ma więc tracimy zainteresowanie czymkolwiek...
To właśnie trzeba zmienić - myślenie zadaniowe...
Odpuść jeden cykl - z premedytacją, po to, żeby nie działać na kalendarz i śluz i co tam jeszcze...
Kup sexy bieliznę - nic kobiety tak nie kręci jak świadomość, że jest sexy... Wcale nie długa gra wstępna, czy inne duperele... musisz Ty sama w sobie poczuć się kobieca, sexy... podniecająca... a wtedy i facet staje absolutnie na wysokości zadania... zabawa jest super, zapominasz o "zadaniu" i zaczynasz czerpać przyjemność z chwili...
Działa - sprawdziłam!!! Po okresie takiego "oklapnięcia" - nie wiem jak to inaczej nazwać u kobiety, choć to bardziej do faceta pasuje (), zaczęłam bawić się zakupami bardzo frywolnej bielizny, ciekawej biżuterii, dodatków - oczywiście bez perwersji, ale znacznie bardziej erotycznych, niż to, co noszę na co dzień... I poczułam się sama podkręcona zabawą...
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom