reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Albo jakieś rady jak wygrać ta 6 bo mi się w polskie lotto nigdy nie udało wygrać... A w angielskie co najwyżej £20 :-D
Nic nie mów, mojego M kuzynka, która generalnie jest nadziana, wygrała 6 w totka... Kupiła dom w Borach Tucholskich, żeby móc sobie jeździć na wakacje, kto bogatemu zabroni :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ja z tego co pamiętam, to się wstrzeliłaś w płodne. Ciotka Natalia wróży złoty strzał :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Chciałabym... No niby tak bo po bonosexach zrobiłam ovutest i był pozytywny i potem na drugi dzień dokladka... ale czy ja wiem jakoś sluzu mało plodnego więcej tego kremowego...
Chyba że mąż jakiś kaskaderow hoduje :laugh2:

Chciałabym... No niby tak bo po bonosexach zrobiłam ovutest i był pozytywny i potem na drugi dzień dokladka... ale czy ja wiem jakoś sluzu mało plodnego więcej tego kremowego...
Chyba że mąż jakiś kaskaderow hoduje :laugh2:
Ojj, śluz może być różny, któraś z naszych aktualnych ciężarówek pisała, że nie miała jakiegoś rozciagliwego śluzu, więc wiesz. Wierzę, że Ci się udało :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mój M miał raz 4, od tego czasu kupuje losy tylko w jednym punkcie, bo uważa, że to szczęśliwy punkt, ciul że od 2,5 roku nic nie wygrał :p dwa razy 3 może :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Widzisz my ludzie tacy głupi jesteśmy jak raz uda nam się wygrać złotówkę to myślimy że zaraz milion wygramy...
Ja bym chciala wygrać żeby do Polski wrócić i mieć na start i budowę domu. Wiesz jakiś milion złotych...No dobra pół miliona :-D

reklama
Ojj, śluz może być różny, któraś z naszych aktualnych ciężarówek pisała, że nie miała jakiegoś rozciagliwego śluzu, więc wiesz. Wierzę, że Ci się udało :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oj tam oj tam już mnie nie wkręcaj :-D pozyjemy zobaczymy może we dwie z dwoma kredkami wyskoczymy ;)

Do góry