reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Albo jakieś rady jak wygrać ta 6 bo mi się w polskie lotto nigdy nie udało wygrać... A w angielskie co najwyżej £20 :-D
Nic nie mów, mojego M kuzynka, która generalnie jest nadziana, wygrała 6 w totka... Kupiła dom w Borach Tucholskich, żeby móc sobie jeździć na wakacje, kto bogatemu zabroni :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ja z tego co pamiętam, to się wstrzeliłaś w płodne. Ciotka Natalia wróży złoty strzał :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Chciałabym... No niby tak bo po bonosexach zrobiłam ovutest i był pozytywny i potem na drugi dzień dokladka... ale czy ja wiem jakoś sluzu mało plodnego więcej tego kremowego...
Chyba że mąż jakiś kaskaderow hoduje :laugh2:

Chciałabym... No niby tak bo po bonosexach zrobiłam ovutest i był pozytywny i potem na drugi dzień dokladka... ale czy ja wiem jakoś sluzu mało plodnego więcej tego kremowego...
Chyba że mąż jakiś kaskaderow hoduje :laugh2:
Ojj, śluz może być różny, któraś z naszych aktualnych ciężarówek pisała, że nie miała jakiegoś rozciagliwego śluzu, więc wiesz. Wierzę, że Ci się udało :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mój M miał raz 4, od tego czasu kupuje losy tylko w jednym punkcie, bo uważa, że to szczęśliwy punkt, ciul że od 2,5 roku nic nie wygrał :p dwa razy 3 może :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Widzisz my ludzie tacy głupi jesteśmy jak raz uda nam się wygrać złotówkę to myślimy że zaraz milion wygramy...
Ja bym chciala wygrać żeby do Polski wrócić i mieć na start i budowę domu. Wiesz jakiś milion złotych...No dobra pół miliona :-D

reklama
Ojj, śluz może być różny, któraś z naszych aktualnych ciężarówek pisała, że nie miała jakiegoś rozciagliwego śluzu, więc wiesz. Wierzę, że Ci się udało :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oj tam oj tam już mnie nie wkręcaj :-D pozyjemy zobaczymy może we dwie z dwoma kredkami wyskoczymy ;)

Do góry