Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To myślicie, że jak moja mama mi podprowadza domowej roboty soki malinowe, to lepiej nie pić???Też tak słyszałam, że maliny szczególnie liście i łodyżki mają działanie poronne.
Polecam za to herbatkę herbapolu złocista, bardzo mi pomaga na przeziębienia i wszelkie takie niedomogi, najlepiej puc na wieczór bo napotnie działa(lipa)
![]()
Tylko trzeba uwazac zeby w herbatkach owocowych nie bylo hibiscusa.. Bo on poronnie dziala...Też tak słyszałam, że maliny szczególnie liście i łodyżki mają działanie poronne.
Polecam za to herbatkę herbapolu złocista, bardzo mi pomaga na przeziębienia i wszelkie takie niedomogi, najlepiej puc na wieczór bo napotnie działa(lipa)
![]()
To myślicie, że jak moja mama mi podprowadza domowej roboty soki malinowe, to lepiej nie pić???![]()
Tylko trzeba uwazac zeby w herbatkach owocowych nie bylo hibiscusa.. Bo on poronnie dziala...
Spoko, tylko tak ostrzegawczo piszeTa złocista to polecona przez gina wiec spoko
![]()
Sliczniusi <3 Gratuluję. Ściskam.Tadaaammmm!!!!!
![]()
Jak dla mnie drugi negatyw, juz po owu![]()
A robiłaś test??Przed miesiączka plamilam kilka dni trochę na brązowo. Powinnam dostać 5srycznia -przyszła dosłownie wczoraj były skrzepy i bylo jej No trochę duzo i dzisiaj jeszcze rano. Od południa juz nie mam prawie @....
moze ja mało pije i to ma wpływ ...No byłam na badaniach i było ok wszystko