reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Kurde ja nie pije ale może sobie walne jakąś naleweczke od dziadkaTak apropos alkoholu i zajścia w ciążę. To pomimo wysokiego tsh (przed świętami robiłam) zaszłam w ciążę wiec się da! Ja.mialam tsh 3.04
Nimitii jak się czujesz? Emocje trzymają?
Bulbasek ja również nie pijąc ale w grudniu to robiłam sobie drinki z mężem takim likierem 16 % i dało radeKurde ja nie pije ale może sobie walne jakąś naleweczke od dziadka
Nimitii jak się czujesz? Emocje trzymają?
Magiczny grudzień.
Czuje się dobrze. Czuje tego maluszka po lewej stronie, rozciąga mnie tam. Na razie jestem spokojna ale w poniedziałek musze iść na hcg.
Tak to od wczoraj leżę ciągle w łóżku prawie nic nie robie.
A jak tam u ciebie ?
Bulbasek
To cieszę się bardzo i trzymam mocno kciuki ja 8 dc i dzisiaj trzeba się ogrzać pod kołderką hihiBulbasek ja również nie pijąc ale w grudniu to robiłam sobie drinki z mężem takim likierem 16 % i dało rade
Magiczny grudzień.
Czuje się dobrze. Czuje tego maluszka po lewej stronie, rozciąga mnie tam. Na razie jestem spokojna ale w poniedziałek musze iść na hcg.
Tak to od wczoraj leżę ciągle w łóżku prawie nic nie robie.
A jak tam u ciebie ?
Co do malin to uważajcie w ciazy z nimi, same owoce podobno można, ale liście odpadają. A herbaty głównie z liśćmi niestety.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Z drinem moja droga z drinem ! Widzę cie na wrześniówkach najpóźniej na paziernikowych! !!To cieszę się bardzo i trzymam mocno kciuki ja 8 dc i dzisiaj trzeba się ogrzać pod kołderką hihi
To samo się was tyczy Docia ! Spark
Aaa właśnie Spark zapisałaś się do Pabiana ?
Bulbasek
Skoro miałaś wczoraj i dzisiaj to jest ok ja czasami mam, ze dwa dni leci albo jeden dzień mocniej, drugi słabiej i na trzeci praktycznie nic. nie ma co się denerwowaćPrzed miesiączka plamilam kilka dni trochę na brązowo. Powinnam dostać 5srycznia -przyszła dosłownie wczoraj były skrzepy i bylo jej No trochę duzo i dzisiaj jeszcze rano. Od południa juz nie mam prawie @....
moze ja mało pije i to ma wpływ ...No byłam na badaniach i było ok wszystko
Paracetamol,apap,miód,czosnek i łóżkoDziewczyny mam pytanie w zwiazku z moim przeziebieniem. Wiadomo ze jak sie jest w ciazy to nie mozna sie leczyc takimi normalnymi lekami, a ja poki co ciazy potwierdzic ani wylkuczyc nie moge. Czy gdyby doszlo do zaplodnienia to leki typu gripex, sudafet moga zaszkodzic potencjalnemu dziecku?
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimi bardzo bym chciała a zobaczymy co los pokażeZ drinem moja droga z drinem ! Widzę cie na wrześniówkach najpóźniej na paziernikowych! !!
To samo się was tyczy Docia ! Spark
Aaa właśnie Spark zapisałaś się do Pabiana ?
reklama
marc
Skoro miałaś wczoraj i dzisiaj to jest ok ja czasami mam, ze dwa dni leci albo jeden dzień mocniej, drugi słabiej i na trzeci praktycznie nic. nie ma co się denerwować
Uf :-)
Zaniepokoilam sie bo zawsze mam 7 dni :-)