reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To było najgorsze... Mi się zaczęło w 6 miesiącu, brzuch mi się stawiał i od końca 7 miesiąca musiałam leżeć do samego końca, tylko do toalety mogłam wstać, a wstawałam co godzinę.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja to byłam szalona w ciąży hehe w 7 miesiącu broniłam mgr a prawie do 9 pracowałam aż lekarz na wizycie mówi ooo a tu już wszystko do porodu gotowe szyjka miekka skrócona rozwarcie jest hehe a ja szok bo za wcześnie o 5tyg i ja kurde z pracy sie tylko na chwilę zwolnilam. No i prosto z pracy do szpitala a tam juz nawet skurcze były. Na szczescie zatrzymali to wszystko i dotrwałam do terminu.

reklama
Ja to byłam szalona w ciąży hehe w 7 miesiącu broniłam mgr a prawie do 9 pracowałam aż lekarz na wizycie mówi ooo a tu już wszystko do porodu gotowe szyjka miekka skrócona rozwarcie jest hehe a ja szok bo za wcześnie o 5tyg i ja kurde z pracy sie tylko na chwilę zwolnilam. No i prosto z pracy do szpitala a tam juz nawet skurcze były. Na szczescie zatrzymali to wszystko i dotrwałam do terminu.
To nieźle :p ja latalam na uczelnie do 6 miesiąca i ogólnie się nie oszczedzalam, a później musiałam zwolnić tempo :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja chodzę taka przetrącona..temperatura 37.0 a w brzuchu niczym kamień i zapomnieć nie daje bo tak ciągnie...spać nie mogę... a 1.1 powinna być @... oszaleje do tego czasu... nie wiem czy to po tym badaniu na drożność bo ciężki to był dla mnie dzień czy coś się dzieje ale kuje mnie aż w pachwinie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
To raczej jest coś na rzeczy :), trzymam kciuki :)

Dziewczyny, dzwoniłam jeszcze raz o usg i dopiero na 24.01 ale wtedy będę miała @, a 26 może zabieg. Mam dzwonić w styczniu konkretnie się umówić. W głębi duszy mam nadzieję taka cichutka, że może w tym cyklu się uda i zabieg nie będzie potrzebny a usg będzie po to żeby zobaczyć Bobo

Dziewczyny, kupiłam test i jutro sprawdzam, dzisiaj 30dc, mam stresa jak cholera. Dzisiaj jak się obudziłam, to miałam takie dziwne przekonanie, że jestem w ciąży. Jest mi niedobrze, cały czas mam wrażenie jakby macica była napięta i tyle. Nie chcę się nastawiac, ale z drugiej strony pewnie będzie jak w zeszłym miesiącu... Czyli biel wizira.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Oby nie Kochana! Oby dwie piękne kreseczki były!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja miałam sen, że były takie dwie piękne, dorodne...
Ale boję sie testować... smutno będzie zobaczyć biel

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A w sumie o co chodzi z tymi ocenami? [emoji849][emoji848][emoji848][emoji87][emoji85][emoji86]

generalnie to z telefonu można przez przypadek ocenić kogoś post w różny sposób Np niezbyt mądre. mało istotne raczej to chyba że ktoś na tych ocenach się podbudowuje. jak dla mnie to zwyczajny człowiek tego w ogóle nie zauważa , że dostaję jakieś oceny czy buźki. bądźmy dorosłe toż to przedszkolem zalatuje :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
generalnie to z telefonu można przez przypadek ocenić kogoś post w różny sposób Np niezbyt mądre. mało istotne raczej to chyba że ktoś na tych ocenach się podbudowuje. jak dla mnie to zwyczajny człowiek tego w ogóle nie zauważa , że dostaję jakieś oceny czy buźki. bądźmy dorosłe toż to przedszkolem zalatuje :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ja nie zauważyłam że są jakieś oceny, mam tylko lubię to [emoji6]
Dzięki za info

Do góry