reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi hormony buzują ;)
No dobra jak przez dzidzie, to wybaczam :-D dzidzia jest tu władcą

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja właśnie nie pamiętam, żebym miała jakieś mdłości, chyba delikatne, a dwa razy zwymiotowałam i tyle. Jakoś praktycznie bezobjawowo przechodziłam ciążę :-) jedynie piersi miałam ogromne. Dopiero później się zaczęło.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Końcówkę też marnie wspominam zwłaszcza przez brak kontroli nad pęcherzem. Jak ja się cieszyłam po porodzie ze nie muszę już mieszkac w wc

Ja chodzę taka przetrącona..temperatura 37.0 a w brzuchu niczym kamień i zapomnieć nie daje bo tak ciągnie...spać nie mogę... a 1.1 powinna być @... oszaleje do tego czasu... nie wiem czy to po tym badaniu na drożność bo ciężki to był dla mnie dzień czy coś się dzieje ale kuje mnie aż w pachwinie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam takie fazy ostatnio ...K mówi, że jak wytrzyma ze mną 9mc- to ma z góry za odwagę i mękę drogę w niebiesiach otwartą ;D
Domyślam się... Ja mam teraz tak, że czasem taki mnie wkurw w środku złapie, że w sumie nie mam powodu, ale chodzę zła jak osa. Może jednak @ się zbliża

qdkkx1hpzei65q7s.png

Końcówkę też marnie wspominam zwłaszcza przez brak kontroli nad pęcherzem. Jak ja się cieszyłam po porodzie ze nie muszę już mieszkac w wc
To było najgorsze... Mi się zaczęło w 6 miesiącu, brzuch mi się stawiał i od końca 7 miesiąca musiałam leżeć do samego końca, tylko do toalety mogłam wstać, a wstawałam co godzinę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry