NeSSi
Moderatorka
I mi się wcisnęła zacytuj posta gdzie kliknęłam ...bo nie widzę nic ...Mnie tylko zastanawia jak się ocena wcisnela chyba za duże paluchy haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mi się wcisnęła zacytuj posta gdzie kliknęłam ...bo nie widzę nic ...Mnie tylko zastanawia jak się ocena wcisnela chyba za duże paluchy haha
Dziewczyny, cóż za wiara i optymizm
Przepraszam za tą chwilę słabości... ;(No raczej nie będzie tak słodko. Szanse na pozytywny test ciążowy prawie żadne. Chyba Was opuszczę, bo to forum dla staraczek lub zafasolkowanych, a ja taka lecząca się przybłęda
Dziewczyny zafasolkowane, bardzo Wam gratuluję, pomimo tego że zazdroszczę. Powodzenia i super zdrowych maluszków.
Luxuorius, bertha, Spark, nimitii wielkie dzięki za pomoc i wsparcie.
Lux cudownego, łagodnego i szybkiego porodu.
I Caaaała Reszto powodzenia!!!!
To był cudowny czas, ten spędzony tu z Wami. Dla mnie, niestety czas niespełnionych marzeń...
Nic nie będziesz rezygnować, musisz tylko pozbyć się torbieli i tyle ... główka do góry.Przepraszam za tą chwilę słabości... ;(
Wybaczycie?
Jakoś z Wami mi raźniej, nawet jeśli będę musiała zrezygnować...
Nic nie będziesz rezygnować, musisz tylko pozbyć się torbieli i tyle ... główka do góry.
Każdy z nas ma chwilę słabości na nas zawsze możesz liczyć!Przepraszam za tą chwilę słabości... ;(
Wybaczycie?
Jakoś z Wami mi raźniej, nawet jeśli będę musiała zrezygnować...
@Paraplu a gdzie mieszkasz?A bo mnie juz drugi dzien meczy migrena, stresuje sie bo za kilka gidzin jedziemy do Polski i juz mnie serce kluje z nerwow, brzuch przez malpe mnie napitala, biegunki dostalam jak to zwykle na poczatku malpy i kuzwa co chwile dowiaduje sie, ze ktos bedzie mial drugie, trzecie, czwarte dziecko...kiepski dzien.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tylko ja mam takie konto: pół żartem - pół serio ze znajomymi na studiach założyłam by obgadywać egzaminy i wymieniać się materiałamiPopieram
Nessi czekam na priva z linkiem do Twojego fejsa
@Paraplu a gdzie mieszkasz?
Kochana ja dziś prawie pożegnałam się z forum, marzeniami o drugim dziecku i miłymi świętami... Ale moja produkcja kartek dla koleżanek z pracy pomogła...A bo mnie juz drugi dzien meczy migrena, stresuje sie bo za kilka gidzin jedziemy do Polski i juz mnie serce kluje z nerwow, brzuch przez malpe mnie napitala, biegunki dostalam jak to zwykle na poczatku malpy i kuzwa co chwile dowiaduje sie, ze ktos bedzie mial drugie, trzecie, czwarte dziecko...kiepski dzien.