reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No ja na przykład...

Lavin - oby. Czaruj, czaruj... może nam wszystkim się sprawdzi...
Może jakieś magiczne napoje na sylwestra trzeba sporządzić?Typu - "3 szczypty lubczyku, łyżka miodu, łyżka dziegciu, woda źródlana zaczerpnięta o północy w czasie pełni, wymieszać, wylać i napić się dobrego szampana"
To ja poproszę.

A ja wyskoczę z głupim pytaniem do tych co to już mami są [emoji51][emoji182]

Wiec wczoraj pozywany owulacyjny i pierwszy raz zauważyłam faktycznie ten śluz ciągnący i to tyle jakbym się w majtasy popuściła ... w każdym razie, serduszkowanie było 11,13,15 i 16 dc. (Dziś jest 16 wczoraj był pozytywny owu) wiec teoretycznie następna @ na 3.01. A wiaodmo ze mamy sylwester międzyczasie wiec gdybym poszła na betę w piątek czyli 10dni po pozytywnym teście owu to już pokaże czy mogę spokojnie balować czy (może w końcu) nie ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Prawdziwa beta powinna wyjść już w 26dc tak mam od mojego gin przykazane od 2lekarzy opinie

A mnie tak kusi ten nie pęknięty pęcherzyk, 25x18 to taki całkiem całkiem i śluz jak trzeba wiec może spróbować? A z luteiną sie wstrzymać ? Czy zacząć od nowego cyklu? Jak sądzicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no mnie nagle zaczelo piec pamietam i nastepnego dnia rano bylam u ginki, lecialam osrana i zaraz leki
Wszystko przede mną :-D
Choć nie ukrywam wolałabym ostatnią ciążę mile wspominać :biggrin2:
Mnie pamiętam w jednej i drugiej ciąży podbrzusze bolało i to od początku :eek: a to były te bakerie
No nic pozostaje mi tylko się modlić o lepszą ciążę :)

reklama
Witam was dziewczyny.Tak was podczytuje co jakiś czas ale produkcja jest ogromna i ciężko czasem was nadrobić:errr:nimitii piękne te twoje paznokcie:szok:super!!A u mnie wkoncu zauważyłam sluz przejrzysty i duzo to tak jak wcześniej gdy się nie starałam.odkąd się staram to jakoś go nie było..:dry:dziś mam 11 dc i teraz myślę czy to znaczy na dniach owulacja będzie?mam nadzieję ze w tym cyklu się uda;)
Ja 10 dc to startujemy razem. <3

Do góry