reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No ja na przykład...

Lavin - oby. Czaruj, czaruj... może nam wszystkim się sprawdzi...
Może jakieś magiczne napoje na sylwestra trzeba sporządzić?Typu - "3 szczypty lubczyku, łyżka miodu, łyżka dziegciu, woda źródlana zaczerpnięta o północy w czasie pełni, wymieszać, wylać i napić się dobrego szampana"
To ja poproszę.

A ja wyskoczę z głupim pytaniem do tych co to już mami są [emoji51][emoji182]

Wiec wczoraj pozywany owulacyjny i pierwszy raz zauważyłam faktycznie ten śluz ciągnący i to tyle jakbym się w majtasy popuściła ... w każdym razie, serduszkowanie było 11,13,15 i 16 dc. (Dziś jest 16 wczoraj był pozytywny owu) wiec teoretycznie następna @ na 3.01. A wiaodmo ze mamy sylwester międzyczasie wiec gdybym poszła na betę w piątek czyli 10dni po pozytywnym teście owu to już pokaże czy mogę spokojnie balować czy (może w końcu) nie ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Prawdziwa beta powinna wyjść już w 26dc tak mam od mojego gin przykazane od 2lekarzy opinie

A mnie tak kusi ten nie pęknięty pęcherzyk, 25x18 to taki całkiem całkiem i śluz jak trzeba wiec może spróbować? A z luteiną sie wstrzymać ? Czy zacząć od nowego cyklu? Jak sądzicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no mnie nagle zaczelo piec pamietam i nastepnego dnia rano bylam u ginki, lecialam osrana i zaraz leki
Wszystko przede mną :-D
Choć nie ukrywam wolałabym ostatnią ciążę mile wspominać :biggrin2:
Mnie pamiętam w jednej i drugiej ciąży podbrzusze bolało i to od początku :eek: a to były te bakerie
No nic pozostaje mi tylko się modlić o lepszą ciążę :)

reklama
Witam was dziewczyny.Tak was podczytuje co jakiś czas ale produkcja jest ogromna i ciężko czasem was nadrobić:errr:nimitii piękne te twoje paznokcie:szok:super!!A u mnie wkoncu zauważyłam sluz przejrzysty i duzo to tak jak wcześniej gdy się nie starałam.odkąd się staram to jakoś go nie było..:dry:dziś mam 11 dc i teraz myślę czy to znaczy na dniach owulacja będzie?mam nadzieję ze w tym cyklu się uda;)
Ja 10 dc to startujemy razem. <3

Do góry