reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no jesli bym miala paciorkowca to daliby mi antybiotyk, cale szczescie, ze nie mam uff, a kiedy masz wizyte u gina? moze zrob jutro badanie? moze wyjda jakies wapniany lub leukocyty, i zaczniesz dzialac
Jeszcze nie mam umówionej wizyty czekam do przyszłego tygodnia, ja mam wizytę w ciagu 5 dni ;-) ;) my w pzu mamy pakiet opieka więc wcześniej nie ma sensu dzwonić . Druga rzecz ja nic niepokojącego nie widzę u siebie :happy:
Z moczem masz rację może warto pójść,ale jutro nie dam rady bo moja mama z rana przyjeżdża i zanim się ogarnie to trochę minie :)
Pomysł dobry ,a nóż mi się uda :-) :)

reklama
No litości!!! Nie wygłupiaj się. Przecież starasz się, a leczenie jak by nie patrzył jest tego częścią. Zresztą my tu w większości "okazy zdrowia" i musimy coś poprawiać. A jednak dajemy sobie szansę.

Aniu, prawie żadne szanse?! Tak Ci lekarz powiedział ?! Ja rozumiem, że masz wszystko wycięte No fakt bez sensu się starać. Ale w Twojej sytuacji to szansa jest, może mała, może nie aż tak mała jak sądzisz...
daj szanse leczeniu i nowemu doktorkowi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe dzięki kochana [emoji182] jeszcze mojego pomęczę jutro tak dla rozrywki bo później dwa tyg u rodziców to posucha [emoji23][emoji23][emoji23] prawie 3 lata małżeństwo a ja ciagle mam opory [emoji23][emoji23] a tak serio to nie liczę na żaden cud ze względu na nasze wyniki ale spr żeby moc się upić w sylwestra. I mieć dodatkowy powód [emoji51][emoji23]

Tak jest najlepiej na luzie no w końcu musi się udać .Szanse są ,nie ważne jak duże ale są !!! Świeca dziś na zakończenie :-D i na stole :-D by było romantycznie ;-) ;)

Jeszcze nie mam umówionej wizyty czekam do przyszłego tygodnia, ja mam wizytę w ciagu 5 dni ;-) ;) my w pzu mamy pakiet opieka więc wcześniej nie ma sensu dzwonić . Druga rzecz ja nic niepokojącego nie widzę u siebie :happy:
Z moczem masz rację może warto pójść,ale jutro nie dam rady bo moja mama z rana przyjeżdża i zanim się ogarnie to trochę minie :)
Pomysł dobry ,a nóż mi się uda :-) :)
a nic Cie nie piecze ani nic?

StorAnia, ty nie gadaj głupot! Tutaj wszystkie jesteśmy mniej lub bardziej lewe jeśli chodzi o płodność [emoji23] może faktycznie chwilę odpocznij od wszystkiego, od forum też... Ale się głupia nie żegnaj co to ma być?! My tu wszystkie prawie jak siostry [emoji8]

Magoo, doskonale cię rozumiem... Tyle że ja antytalencie w kwestii pieczenia, tylko ciasto na pizze mi wychodzi [emoji1] zawsze mówiłam że do wypieków trzeba mieć serce i cierpliwość, a ze ja ze słodyczami i ciastkami poklocona... [emoji12] poza tym najlepiej wychodzi jak człowiekowi nir zależy i robi od czapy, jak chcesz jak najlepiej to wy chodzi dupa [emoji1]
Swoją drogą to sprawdza się chyba we wszystkich aspektach życia, o ciąży nie wspomnę...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

StorAnia, ty nie gadaj głupot! Tutaj wszystkie jesteśmy mniej lub bardziej lewe jeśli chodzi o płodność [emoji23] może faktycznie chwilę odpocznij od wszystkiego, od forum też... Ale się głupia nie żegnaj co to ma być?! My tu wszystkie prawie jak siostry [emoji8]

Magoo, doskonale cię rozumiem... Tyle że ja antytalencie w kwestii pieczenia, tylko ciasto na pizze mi wychodzi [emoji1] zawsze mówiłam że do wypieków trzeba mieć serce i cierpliwość, a ze ja ze słodyczami i ciastkami poklocona... [emoji12] poza tym najlepiej wychodzi jak człowiekowi nir zależy i robi od czapy, jak chcesz jak najlepiej to wy chodzi dupa [emoji1]
Swoją drogą to sprawdza się chyba we wszystkich aspektach życia, o ciąży nie wspomnę...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ach te wszystkie na odpierdziel i inne prowizorki [emoji12][emoji23]

reklama
Do góry