reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no jesli bym miala paciorkowca to daliby mi antybiotyk, cale szczescie, ze nie mam uff, a kiedy masz wizyte u gina? moze zrob jutro badanie? moze wyjda jakies wapniany lub leukocyty, i zaczniesz dzialac
Jeszcze nie mam umówionej wizyty czekam do przyszłego tygodnia, ja mam wizytę w ciagu 5 dni ;-) ;) my w pzu mamy pakiet opieka więc wcześniej nie ma sensu dzwonić . Druga rzecz ja nic niepokojącego nie widzę u siebie :happy:
Z moczem masz rację może warto pójść,ale jutro nie dam rady bo moja mama z rana przyjeżdża i zanim się ogarnie to trochę minie :)
Pomysł dobry ,a nóż mi się uda :-) :)

reklama
No litości!!! Nie wygłupiaj się. Przecież starasz się, a leczenie jak by nie patrzył jest tego częścią. Zresztą my tu w większości "okazy zdrowia" i musimy coś poprawiać. A jednak dajemy sobie szansę.

Aniu, prawie żadne szanse?! Tak Ci lekarz powiedział ?! Ja rozumiem, że masz wszystko wycięte No fakt bez sensu się starać. Ale w Twojej sytuacji to szansa jest, może mała, może nie aż tak mała jak sądzisz...
daj szanse leczeniu i nowemu doktorkowi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe dzięki kochana [emoji182] jeszcze mojego pomęczę jutro tak dla rozrywki bo później dwa tyg u rodziców to posucha [emoji23][emoji23][emoji23] prawie 3 lata małżeństwo a ja ciagle mam opory [emoji23][emoji23] a tak serio to nie liczę na żaden cud ze względu na nasze wyniki ale spr żeby moc się upić w sylwestra. I mieć dodatkowy powód [emoji51][emoji23]

Tak jest najlepiej na luzie no w końcu musi się udać .Szanse są ,nie ważne jak duże ale są !!! Świeca dziś na zakończenie :-D i na stole :-D by było romantycznie ;-) ;)

Jeszcze nie mam umówionej wizyty czekam do przyszłego tygodnia, ja mam wizytę w ciagu 5 dni ;-) ;) my w pzu mamy pakiet opieka więc wcześniej nie ma sensu dzwonić . Druga rzecz ja nic niepokojącego nie widzę u siebie :happy:
Z moczem masz rację może warto pójść,ale jutro nie dam rady bo moja mama z rana przyjeżdża i zanim się ogarnie to trochę minie :)
Pomysł dobry ,a nóż mi się uda :-) :)
a nic Cie nie piecze ani nic?

StorAnia, ty nie gadaj głupot! Tutaj wszystkie jesteśmy mniej lub bardziej lewe jeśli chodzi o płodność [emoji23] może faktycznie chwilę odpocznij od wszystkiego, od forum też... Ale się głupia nie żegnaj co to ma być?! My tu wszystkie prawie jak siostry [emoji8]

Magoo, doskonale cię rozumiem... Tyle że ja antytalencie w kwestii pieczenia, tylko ciasto na pizze mi wychodzi [emoji1] zawsze mówiłam że do wypieków trzeba mieć serce i cierpliwość, a ze ja ze słodyczami i ciastkami poklocona... [emoji12] poza tym najlepiej wychodzi jak człowiekowi nir zależy i robi od czapy, jak chcesz jak najlepiej to wy chodzi dupa [emoji1]
Swoją drogą to sprawdza się chyba we wszystkich aspektach życia, o ciąży nie wspomnę...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

StorAnia, ty nie gadaj głupot! Tutaj wszystkie jesteśmy mniej lub bardziej lewe jeśli chodzi o płodność [emoji23] może faktycznie chwilę odpocznij od wszystkiego, od forum też... Ale się głupia nie żegnaj co to ma być?! My tu wszystkie prawie jak siostry [emoji8]

Magoo, doskonale cię rozumiem... Tyle że ja antytalencie w kwestii pieczenia, tylko ciasto na pizze mi wychodzi [emoji1] zawsze mówiłam że do wypieków trzeba mieć serce i cierpliwość, a ze ja ze słodyczami i ciastkami poklocona... [emoji12] poza tym najlepiej wychodzi jak człowiekowi nir zależy i robi od czapy, jak chcesz jak najlepiej to wy chodzi dupa [emoji1]
Swoją drogą to sprawdza się chyba we wszystkich aspektach życia, o ciąży nie wspomnę...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ach te wszystkie na odpierdziel i inne prowizorki [emoji12][emoji23]

reklama
Do góry